Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár sebesség mérőt...

Kerékpár sebesség mérőt hogyan kell felszerelni?

Figyelt kérdés

[link]

Vettem egy ilyet a románoktól, de semmi használati útmutató nincs hozzá. Hogy kell ezt felszerelni a biciklire?

2013. szept. 6. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy szakember, így a saját szavaimmal írom le.

Azt a kerek részt amire a mérőt kell rakni rögzíted a kormányon. A kábelt levezeted az első kerékhez (én közel a kerékagyhoz raktam), szintén rögzíted.

Azt a kis kerek fém vackot pedig rászereled az egyik küllőre. (lehetőleg egy szintben legyen a kerékagyhoz vezetett érzékelő résszel)

A sebesség mérőn pedig beállítod a kerék átmérőjét.

2013. szept. 6. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Leírni nehéz. A mágnest az egyik küllőre, vagy kettőre, mellé a szenzort a villára a megfelelő magasságba, aztán a vezetéket felvezetni az egyik fékbowden mentén a kormányig, és a tartót a kormányra úgy, a kijelzőt bele lehessen csúsztatni.

Szerintem nézd meg egy bármilyen egyszerűbb vezetékes sebességmérő használati utasítását, ezek ugyanazokból a részekből állnak, ezért a felszerelése is hasonló. Cateye, Sigma, stb. Talán a kijelző beállítása a kerékátmérőhőz másképp lesz, ezt ki kell tapasztalni.

2013. szept. 6. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!