Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen lámpát vegyek?

Milyen lámpát vegyek?

Figyelt kérdés

Most is van természetesen a bringámon, de olyat szeretnék, amivel nem csak látszani, hanem látni is lehet.

A keretem korlátozott, első lámpa esetén olyan max 15 000 Ft-ig gondolnám.

Elképzelésem van azért már:

Első: Trelock LS 950

Hátsó:

Sigma Tailblazer

Fontos, hogy 180 fokos szögben terítsen, látni lehessen vele távolra, de azért az első kerék elé is jusson fény. Ne kelljen lassítani vele. jelenleg trekkingem van, de jövőre szeretnék oútira váltani.

Felhasználási terület: országút (erdő nem)

Köszönöm a segítséget előre is!!!

2013. szept. 4. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint a bringás lámpák elég gyengék, cserébe drágák. Én azt ajánlom vegyél valami jó minőségű elemlámpát, és konzolba fogasd. Pl. olight s10. Bár ez nem tudom neked mennyire felel meg, de tuti jól látnál vele.

Ha sok pénzed lenne rá akkor Fenix BT20-ast ajánlanám. Az kifejezetten kerékpárra lett gyártva.

Hátulra egy Blackburn Marc Click. Kicsi, kompakt, és a célnak megfelel.

2013. szept. 4. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

tessék ezzel látsz is, és az olyan idegsokkos éjjeli fuvarozók sem fognak megruházni mint bátyám mert kiégeted a retináját a hiperszuper baromira nem odavaló reflektoroddal:)

2013. szept. 6. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:

utolsó:

"Sokat segítettél." Amúgy a Trelock nem vakít,tükörre világít a LED, és onnan kerül ki az úttestre a fény.

2013. szept. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!