Milyen első lámpát vegyek (konkrét márka, típus érdekelne) a kerékpáromra, hogy éjszaka az országúton is lássak vele?
Figyelt kérdés
Esélytelen 7-8 ezer alatt megúszni?2013. júl. 8. 23:00
1/9 anonim válasza:
szerintem 2 blackburn voyager elég lesz, azt hiszem összesen az 6 ezer
2/9 dirtboy válasza:
pl. ez bivaly erős,még ha nagyra állítod a fényszórást még akkor is messzire látsz.
3/9 anonim válasza:
hát igen azok a lámpák nagyon erősek, csak vakíthatnak
4/9 dirtboy válasza:
minden lámpa vakítja a szembe jövőt amivel normálisan lehet látni,annyit lehet tenni hogy jól állítod be a fényét.
egyébként elég jó mert nem szórja úgy szét,hanem irányítottan világít,csak be kell állítani.
5/9 anonim válasza:
azt tudom hogy jó lámpa mert kettő is van itthon belőle. Ha egy kicsit oldalra állítja a lámpát, vagy nagyon lefelé akkor nem vakíthat annyira
6/9 A kérdező kommentje:
Ez a Police tényleg erős lehet! De ez csak zseblámpa, nem? Hogy tudom a bringára tenni? (Bocs, lány vagyok.)
2013. júl. 10. 19:58
7/9 A kérdező kommentje:
A blackburn-ös tippet is köszönöm, eddig jókat írnak a lámpáról!
2013. júl. 10. 20:05
8/9 dirtboy válasza:
vaterán nézz szét árulják olyan konzollal is amivel a kormányra lehet rakni.
9/9 anonim válasza:
igen vaterán van egy emberke aki szinte csak ilyen lámákat árul, és tartókonzolt is lehet kapni nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!