S. O. S! A schwinn csepel kerékpároknál melyik a jobb almárkája? 1. Budapest "A" típus,2. Ranger ATB,3. Landrider és a 4. Boss ATB között? Melyikre érdemes beruházni és miért?
Sziasztok!
Köszönök mindenféle segítséget nektek! Igen, igazad van, hogy a kis plusz pénzt megérte bele fektetni, hisz nekem is iszonyatosan tetszik. Az előtte lévő kerékpárom egy 26"-os MTB volt persze már tele volt hibákkal, és most azért kellett egy gyors válasz a bicajokra, mert a MTB teljesen meghalt (fogaskoszorú teljesen eltört). Tegnap este száguldoztam vele egy csöppet a városban és hatalmas élmény volt. Ja, és nem bántam meg, hogy ezt vettem meg. És a vásárláskor, ugye ahogy írtátok a fémpedált, azt is vettem hozzá, azaz mondtam az eladónak, hogy nekem csak fémpedállal kell és a hozzájáró pedált megtarthatja, ami persze így 1.500 ft-nak beszámolt. A fémpedál 3.000 ft volt, így csak plusz 1.500 ft-ot kellett ráfizetnem. :)
jól választottál, sok kellemes bringázást vele
üdv a klubban :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!