Kerékpárverseny előtt hány napot kell pihenni, és mit kell enni?
Hétvégén lesz egy 42 km-es verseny, és holnap (szerdán) tekernénk 80 km-t. Elmenjek ide, vagy inkább pihenjek?
A verseny délben kezdődik, mit egyek előtte és közben?
Már többször letekertük a távot, és szerintem elég jó eredményt értünk el. Az első 35 km-en szélárnyékba mennék az első 5 között, majd az utolső 5 km-en robbantanék, és sprintelnék. Szerintetek ez jó megoldás arra hogy nyerjek? Mások szerint esélyes vagyok, de ez csak amatőr verseny.
Én így csinálom:
* Verseny előtti csütörtökön még terhelem magam
* Pénteken laza, pörgetős, átmozgatás
* szombaton full relax - enni: sok tészta, rizs
vasárnap verseny - előtte müzli, víz, közben gél.
Amúgy milyen verseny? Mátra Maraton?
Nekem most volt a ho elejen a szulinapom. Azota bulizom :) 24-en volt egy bringaverseny amin indultam :D ... 30km utan feladtam :)))
(igy nem megy, ahogy most en csinaltam) :)
3.vagyok:
Amugy a kerdesre konkretan ... 42km egyaltalan nem nagy tav, biztositott uton siman teljes erobol tekerhetsz vegig.
Szerintem maradj bolyban, de ne 5km-nel robbants, csak az utolso masfel kilometeren. Figyelni kellene a szokevenyeket, mert rovid a tavolsag, nehogy rafaragj. Ha birod, menj a szokevenyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!