Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi értelme van kerékpárverseny...

Mi értelme van kerékpárverseny közvetítésének?

Figyelt kérdés
Közvetítik az Eurosporton a Tour de France-ot. A sportértékét nem vitatom, de szerintem a legunalmasabb sportok egyike a kerékpározás. Akkor mi értelme közvetíteni? Nem hinném, hogy túl nagy lehet a nézettsége. A kommentátorok is mindennel foglalkoznak a közvetítések alatt, csak a versennyel nem. Gondolom még ők is unják.
2011. júl. 5. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagy vonalakban jogos, de van reklámértéke + tradíció.
2011. júl. 5. 20:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Én például nézem.Ha jobban figyelnél általában vannak szökések amikor körülbelül 4-5 versenyző lehagyja a mezőnyt a futam első szakaszában,a másodikban pedig már fáradtak és azon izgulnak,hogy a mezőny utol éri-e vagy nem.Kiszokták írni milyen messze van a mezőny és az első biciklis egymástól.Azt szoktam figyelni.És a futam közbe vannak rész futamok amikért pont jár,ha egy olyan közelébe érnek akkor elkezdenek gyorsabban tekerni akiknek a pont a fontos.Van csapat futam is ahol minden csapat külön indul és ott az idő fontos mindig mutatnak rész időket.
2011. júl. 5. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Elárulok valamit. A legunalmasabb "SPORT" amit nézni lehet a billiárd a drats, a ping-pong és a tenisz. Te pedig nem versenysportolsz, ezért nem tudod értékelni.
2011. júl. 5. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát hábé, szerintem az általad leírt sportok mind sokkal izgalmasabbak. Nézzük meg a nagy tenisz tornák nézettségi mutatóit, és hasonlítsuk össze a Tour-al. Egy jó teniszmeccset élvezet nézni, és abban a kérdezőnek igaza van, hogy az átlag tévénézőt nem nagyon érdekli a többórás kerékpározás.
2011. júl. 6. 01:55
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
oké. szerintem mindenkinek más izgalmas
2011. júl. 6. 08:08
 6/12 A kérdező kommentje:

20:20

Én mindezt értem, de mi ebben az érdekes vagy izgalmas? Számomra igazából semmi.

hábé

Én nem azt mondtam, hogy ez a legunalmasabb, hanem hogy a legunalmasabb sportok egyike. Nagy különbség. Amugy az általad felsorolt "sportok" is kb. ugyanolyan unalmasak számomra. Érdekes egyébként, hogy a ratyi Eurosport szeret ilyen élvezhetetlen sportokat mutogatni, mert snookert is szoktak közvetíteni, amikor valami nagy verseny van.

Amugy te honnan tudod, hogy én nem versenysportolok? Amugy valóban nem, de ettől még tudom értékelni a sportértékét a kerékpározásnak, mert nekem előbb szakadna le a lábam, minthogy ekkora távolságokat tudnék letekerne.

2011. júl. 6. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Látszott az írásodból. Általában akik versenysportolnak szoktak biciklizni, és tudják értékelni a dolgot
2011. júl. 6. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
jó mindegy nem szeretnék vitatkozni
2011. júl. 6. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Harmadszor írom le, hogy én tudom értékelni, mint sportot. De mindegy, te biztosan jobban tudod, hogy én mit értékelek és mit nem.

Én egyedül azt kifogásolom, hogy minek közvetítik TV-ben, ha egyszer baromi unalmas.

2011. júl. 6. 17:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól,hogy neked unalmas másnak még nem,főleg aki Németországba nézi vagy máshol,mert az Eurosport nem magyar tv csatorna.És mondjuk szurkol a német vagy francia ember a francia kerékpárosnak.
2011. júl. 8. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!