Miért indulhatnak profi kerékpárosok az amatőr versenyszámokban?
Konkrét problémám van: a minap vettem részt egy olyan versenyen, ahol külön volt egy könnyített versenyszám az amatőröknek, a kiírás szerint; és külön indult a profiknak. Kissé röhejes volt látni, h az amatőr futamokat mind egyesületben versenyző profik nyerték. Nem titok, h amatőr vagyok, mivel majd 40 évesen, munka mellett edzek és versenyzek - számomra nagyon bosszantó, hogy az igazolt és támogatott egyesületi sportolók rendszeresen "űznek sportot" abból, h amatőr futamokon indulnak, csak azért, mert így játszi könnyedséggel juthatnak helyezésekhez. És ami pláne fölb*ssza az agyamat az az, h még a eredményhirdetéseken is fennhangon harsogják az egyesület, csapat, stb nevét.
Szóval kérdem én - nincs a kerékpáros versenyek rendezési szabályzatában olyan kitétel, hogy az igazolt versenyzőket ne értékeljék együtt az amatőrökkel?
Attól,hogy valaki egyesületben versenyez még nem lessz profi (PL:én) van egyesületem,mezem,profi bringám,és én fizetek mindent,uti költség,nevezés,szálás ha kell.
lépjbe egy egyesületbe és meglátod ottse mindenki profi.és az igazi profik liszencért mennek azt meg nem kapnak amatör futamért,bár edzésnek jó.amugy meg ez magyarország kérsdés van?
Ha a kiírásban nem szerepel, hogy kik nem (pl. ranglista első 40 helyezett) indulhatnak, akkor szabályosan indult az országos bajnok is.
Melyik versenyről van szó?
Régen is volt ilyen sírás. Mikor nagyon komolyan vettem a versenyzést, akkor nagyon sok egyesületi emberkét előztem meg. Ja, napi 3-4 órát edzettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!