Miért jó a biciklizés?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű kérdés, ki miért szeret bringázni?
Vagy esetleg miért nem?:DD
2013. aug. 24. 19:45
1/7 anonim válasza:
Mert kondiban tart és jó mozogni a friss levegőn.
2/7 anonim válasza:
Átmozgat,és jó érzés,,hogy jár a levegő.És persze télen felmelegít .(nem úgy) Az tud még jó lenni ,mikor felérsz egy nagy emelkedőre,tökre elfáradsz minden,és utána egy jó 2-3 km lejtmenet.
3/7 anonim válasza:
Én downhillezek szóval elsősorban az adremalin, másrészt meg mert egyszerűen beleszerettem
4/7 anonim válasza:
Szeretek gurulni, szeretem a sebességet, a kanyarokat. Igazából amikor tényleg hosszú távokat megyek, szeretem az utána lévő király érzést, amikor pihenek, mert az semmihez sem fogható. :D
5/7 anonim válasza:
- egeszseges
- kondiban tart
- mert szellemileg csak valami fizikai terhelessel lehet felfrissulni
- mert jo kitekerni a varosbol a termeszetbe
- mert kerekezes kozben rendezgethetem a felhoimet
- mert sok jo arccal ismerkedem meg bicozas kozben
- mert nem punnyadok otthon, hanem keresztul-kasul bejarom az orszagot
... es meg biztos lehetne sorolni :)
6/7 Alex Fly válasza:
Mert városban a leggyorsabb és leghatékonyabb közlekedési eszköz. Mwg még sorolhatnám...
7/7 anonim válasza:
mert kint vagy a levegőn, kondiban tart, s szép tájakat lász közben. most jöttem egy 80 kilométeres túráról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!