Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Meddig bírnád ki a bringád...

Meddig bírnád ki a bringád nélkül?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 12:28
1 2
 11/16 anonim válasza:

Dirtboy

Számold össze, hogy az autódra mennyit költesz egy évben, és a bringádra.

Megveszed a biciklit egyszer és utánna sokkal olcsóbb azt szereltetni, mint egy autót.

Hogy a kérdésre válaszoljak. Holnapig, akkor szerzek egy régi outit és viszem el átalakítattni fixire :)

2013. aug. 11. 16:30
 12/16 dirtboy ***** válasza:

köszi de az autómban nem fagyok meg télen,nem ázok meg esõben,nem kell szerelgeti állandóan fentartani meg egyébként is fent kell. az hogy 2-3kilométeres távon inkább autóval megyek nem fog azért földhöz vágni,majd veszek bicajd ha nem találok fontosabbat amire költsek.

mint írtam nem vagyok bicaj mániás,mindig okkal ültem bicajra nekem nem hobbim a bicajozás ezért anyagilag is másként állok a dologhoz. de egyéb ként kár ezen vitázni mert nem fogok rohanni bicajt venni azért mert nem értesz velem egyet.

2013. aug. 11. 19:57
 13/16 anonim válasza:
Jah, hogyha csak rövid útra használod akkor tényleg nincs olyan sokban és ez az időjárásos dolog tényleg jó érv. Ha meg lesz az autóm én is így fogok gondolkozni, mert most a hobbym a bringázás, de a mániám az autók :)
2013. aug. 12. 18:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy Magyarországon még nem értik meg az emberek, hogy a bringa és a kocsi nem zárja ki egymást. Még fejlődni kell a szinthez, ami NY-ra van.
2013. aug. 12. 20:05
 15/16 anonim válasza:
4 éve eladtam, nagyon jól megvagyok nélküle ;)
2013. aug. 17. 13:07
 16/16 anonim válasza:
júliusban ellopták, már most is nehezen bírom, bár van kölcsön másik, de nem az igazi. viszont azt a pár napot is nehezen bírtam ameddig egyáltalán nem volt.
2013. aug. 26. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!