Meddig birnád ki ha nem lenne autód és buszoznod, vonatoznod, gyalogolnod kellene?
egy percig se bírnám
a suli ugyan csak 16 km-re van, de tömegközlekedéssel szűk 2 óra
Ez nem kibírás kérdése, hanem inkább pénztárcáé
Nekem csak motorom van, de első hó lejöttéig aktívan megyek vele, utána veszek bérletet addig míg nem jön a következő, száraz idő
Ami legrosszabb esetben 3hónap kb
25/F
Én kibírnám, nincs olyan dolog amit az ember ne bírna ki, aki meg nem bírná az akaratgyengének felel meg. Olyan ez mint a facebook mánia, annyian függenek tőle hogyha már nem látják azt az undormány f betűt a gépükön rögtön sírva fakadnak, az autós dolog is kb ilyen, sokan izomkodnak hogy nekik kocsijuk van és bármit megtehetnek... de hogy őszinte legyek az ilyen emberek a szememben semmik.
Viszont ha lételem az autó, mert a munkádhoz kell, mondjuk szállító vagy, vagy egyéb amihez nagyon kell a kocsi akkor elismerem hogy nem bírná ki az illető.
Melóba buszozom, párom csak néha visz. Viszont bevásárolni nehezebb lenne, régen rendesen lefáradtunk, mire hazacipeltük a szatyrokat. Van Tesco busz, hosszabb lenne, de tulajdonképpen még elmenne..
A városba, rokonhoz mozgás is hosszabb, fárasztóbb program lenne.
Saját kocsim sose volt, nem is vezettem -csak amíg tanultam- a családomnak sem volt, csak a páromnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!