Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen fajta bicikli ez?

Milyen fajta bicikli ez?

Figyelt kérdés
annyit tudok hogy Merida [link]

2013. aug. 2. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy biztos a gazdájának fogalma sincs a biciklikről. Aki ilyen lepkefingnyi zárat használ az nem sokat törődik a biztonsággal. A karbantartás is igencsak kétséges. A gyorszárat a baromja gyakorlatilag rátekerte és úgy rögzítette a kereket.

Ha jól látom elől műanyag V-fékek vannak rajta. Azért sem adnék 20Ft-os sem.

A nyeregcső barom módra ki van húzva a vázból, ami eléggé törés veszélyes. Nem lennék meglepve,hogyha már sérült volna a váz ez miatt.

A műanyag pedálok megintcsak nagyon gagyik.

Ezek alapján a rossz minőségű képek alapján ennyit tudok róla mondani.

2013. aug. 2. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
xc,össztelósnak csúfolják. Én a meridába sem lennék biztos,lehet hamisítvány,mert a gagyi alpha mission,gtx,neuzer meg ezek amiket árulnak az áruházban ugyanígy néznek ki és ugyanezekből a gagyi alaktrészekből vannak összerakva. Szerintem csak rá van nyomva egy merida matrica.
2013. aug. 2. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:

ez sohasem volt merida...xd

ez egy aruhazi szutyok, ami kapott 500ft-os merida matricakat....

muanyag fekek, es fekkarok, csillapitas nelkuli kinai rugostag-villa, full gagyi az egesz..

egyebbkent ertheto a vekony zar..egy ien xart ki akarna ellopni..XDXD

2013. aug. 2. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Merida Fireball
2013. aug. 2. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi skacok. mondjuk nem az állapotát kérdeztem de azért kösz :D ..nameg az előző tulaj egy 14éves kis csávó volt és full nem ért hozzá ez tény. nekem amugy meg meloba járni kell csak, arra meg tökéletes. ;)....a típusával nem vagyok tisztába.
2013. aug. 8. 12:09
 6/7 A kérdező kommentje:
de lesz ebből még bicikli ha rajtam múlik ;) :D
2013. aug. 8. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

"ekem amugy meg meloba járni kell csak, arra meg tökéletes."

Te tényleg rábíznád az életedet egy ilyen fosra?

2013. aug. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!