Milyen fajta tárcsaféket érdemes rá tetetnem?
Sziasztok! A tapasztaltabb és a hozzáértő bicajosok segítségét szeretném kérni. Van egy ilyen biciklim: [link]
Mostanában elég sokat megyek terepen és szeretnék előre egy jó, megbízható tárcsaféket tenni. Tudom, hogy egy gagyi tárcsaféknél többet ér egy jó v-fék. Ezért gondoltam, megkérdezlek titeket, hogy milyen tárcsaféket érdemes előre tetetnem erre a bicajra, ami már jól fog, megbízható. 30.000-nél többet nem gondoltam belefektetni, bár nem tudom, honnan kezdődnek a jó fékek. Teljesen azt sem tudom, melyiket éri meg megvenni, hidraulikusat vagy mechanikusat, nem tudom pontosan mi a különbség. Persze a boltban is utána fogok érdeklődni, hogy milyet érdemes vennem, csak ugye ott általában le akarják húzni az embert pénzel, főleg ha látják, hogy nem ért hozzá.:) A válaszokat előre is köszi!
avid shimano slx teljesen felesleges
az új slx az egyik legerősebb 2duggattyús a piacon megölné a telót meg az agyat
az agyat cserélni kell mert nem tárcsafékes
a küllők legyenek 2* 3*keresztezve mert így erősebbek
az agy ( [link] pl ez jó és 36 lyukas mint a felnid
[link] ez a fék pedig még túl is szárnyalja az igényeidet
tárcsa: 6csavaros rögzítésű mert az aagy is iylen amit küldtem 160mm átmérőjű tárcsát vegyél mert a telóra max akkorát lehet rakni a hayes tárcsái nagyon jók a testbike.hu oldalon vannak véleméynek ott nézegess tárcsákat meg fékeket
kelleni fog egy adapter is nem tudom hogy a villádon miylen rögzítés van a dartokon mondjuk pm szokott lenni de kerósboltba menny el és megmondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!