Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » El lehet felejteni biciklizni?

El lehet felejteni biciklizni?

Figyelt kérdés
Régebben sokat bicikliztem és szerettem is, viszont már jó ideje nem ültem biciklin. Új biciklim is van, amihez még nem nagyon szoktam hozzá. Van pár barátom aki szeretne velem biciklizni, de én nem vagyok biztos benne, hogy menne. Rendben, tudnék biciklizni csak attól félek, hogy nem venném jól a kanyart, elveszteném az egyensúlyom stb. szóval ügyetlen lennék. Még a biciklimhez sem vagyok hozzá szokva. Vagy nem lenne gáz, ha béna lennék?

2013. júl. 29. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2013. júl. 29. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
H rendesen megtanultál biciklizni, akkor sosem felejtesz el bringázni...
2013. júl. 29. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. júl. 29. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejteni nem lehet, de ki lehet jönni a formából. Én is régen sokat bicikliztem, de aztán majdnem 10 évig nem volt biciklim, mert ellopták. Amikor vettünk újat, mentem egy pár próbakört a környéken, hogy újra belejöjjek, és hogy megszokjam az új biciklit. Nagyon hamar formába lehet jönni újra. Arra figyelj még, hogy jól legyen beállítva az új biciklin minden, mert ha nem jó az ülés magassága stb., az sokat nehezít a dolgon.
2013. júl. 29. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, már minden be van állítva, de azért kicsit furcsa mert mégis más. Nekem sem volt egy ideig biciklim, bár nem ilyen hosszú időn keresztül. Aztán lett ez a biciklim. Nem sokat használtam még. Mikor vettem folyton szakadt az eső, időm se nagyon volt így hébe hóba bicikliztem, aztán egy szög kilyukasztotta a gumit. Akkor megint nem használtam jó ideig. Kicsit el is szoktem tőle, de már hiányzik. Újra bele kell jönnöm.
2013. júl. 29. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!