Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miket kell pontosan vennem a...

Miket kell pontosan vennem a kerékpár pumpámhoz?

Figyelt kérdés

Van egy egyszerű pumpám, aminek ilyesmi vége van, mint a képen, csak még van benne egy tömítés:

[link]

Ezt ilyen szelepekre rá tudom húzni (ennek amúgy mi a neve? ) :

[link]

Na nekem egy ilyesmi pumpára kéne vennem egy tömlőt.

És még egy kérdés: Ha autószelepes tömlőt veszek (mert olyan szelepem is van), kell bele egy ilyen alkatrész is, ennek mi a neve? :

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 25. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy milyen pumpád van. Menj el egy üzletbe és kérdezd meg. Ja és vegyél egyforma szelepű belsőket. Lehetőleg autóst.
2013. júl. 25. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem délután lefényképezni a pumpát, de ma már nem fogom, mert kint van.

Holnap az lesz az első dolgom.

2013. júl. 25. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

[link] Na ez egy hagyományos szelep,erre pl az autószelep nem jó,tűszelepes tömlő kell hozzá.

[link]

[link]

Ez nem tudom mi . De Ide,ilyen kialakítású tömlő kell.

[link]

vannak átalakítók,melyek segítségével feltudod fújni ugyanazzal a pumpával az autósszelepes belsőt is,és a régi hagyományosat is+ prestara is van átalakító. Az egyik végét rátekered a szelepre,a másikat a pumpa tömlőjére.

[link]

2013. júl. 26. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben azért nem raktam fel képet, mert megoldódott a probléma... Levittem a boltba a pumpát, és jó lett bele a tömlő. Aminek nem tudtad a nevét, olyat meg találtam itthon, mert autószelepes tömlőt vettem, ezt bele tudom fogni, rányomom a kart, és hagyományos szelepet tudok vele fújni.
2013. júl. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!