Miért annyira keresettek a Grimeca aluminium felnik?
Nekem volt, de amint láttam, hogy 10ezernél is többet adnak érte vaterán, eladtam a fenébe. kb 10-11 éve vettem 20 ezerért és 17 ezer-párszázon zárult a licit (kis festékhibával meg némi ütéssel) De azóta is ha meglátok egy ilyen kerékkel szerelt biciklit hirdetni, mindig az az első, kérdés, hogy a kereket eladja-e a polgár. Hiszen nehéz, mint a sár (~6 kiló a pár), a hátsó kerékre csak menetes racsnit lehet tenni és rohadt feltűnő (nekem ez hátrány, tizenéves koromban nem volt az). Előnye, hogy ipari csapágyas így gyakorlatilag karbantartás-mentes meg azért elég masszív, azt belátom :)
[link] ehhez hasonlóm volt, csak 3 küllős változatban
Oké, valóban nem annyira keresettek, mint pl a Beats/Skullcandy fejhallgatók vagy az ipohne-ok a vaterán, de egy bizonyos réteg eléggé odáig van érte...
@zoligyerek: akkor kezdek megnyugodni, hogy nem eltékozoltam a fenenagy értékemet, hanem kezd megjönni az eszem :DD
eBayen egy darab sincs belőle.
Nem tudom kinek van erre igénye, de igencsak rétegigényről van szó.
De egy biztos van olyan marha aki ezt megveszi és ráadásul bazi drágán.
Add el eBayen ott tuti találsz valami balekot.
Az angol oldalon mégis találtam egyet.
Igaz ez nem 30e Ft.
Annyiból már amúgyis jóval jobb kereket lehet összerakni, de még 14e-ből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!