Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért annyira keresettek a...

Miért annyira keresettek a Grimeca aluminium felnik?

Figyelt kérdés

Nekem volt, de amint láttam, hogy 10ezernél is többet adnak érte vaterán, eladtam a fenébe. kb 10-11 éve vettem 20 ezerért és 17 ezer-párszázon zárult a licit (kis festékhibával meg némi ütéssel) De azóta is ha meglátok egy ilyen kerékkel szerelt biciklit hirdetni, mindig az az első, kérdés, hogy a kereket eladja-e a polgár. Hiszen nehéz, mint a sár (~6 kiló a pár), a hátsó kerékre csak menetes racsnit lehet tenni és rohadt feltűnő (nekem ez hátrány, tizenéves koromban nem volt az). Előnye, hogy ipari csapágyas így gyakorlatilag karbantartás-mentes meg azért elég masszív, azt belátom :)

[link] ehhez hasonlóm volt, csak 3 küllős változatban

2013. júl. 25. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire lehet keresett, en meg csak nem is hallottam rola :-/
2013. júl. 25. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Jesszusom, micsoda szörnyeteg :) Szerintem ilyet az keres, akinek fingja sincs az egészről. Ezt a kereket kompletten lehet kidobni bármilyen sérülés esetén (amit a normál felnisnél simán ki lehet húzni)
2013. júl. 26. 07:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké, valóban nem annyira keresettek, mint pl a Beats/Skullcandy fejhallgatók vagy az ipohne-ok a vaterán, de egy bizonyos réteg eléggé odáig van érte...

@zoligyerek: akkor kezdek megnyugodni, hogy nem eltékozoltam a fenenagy értékemet, hanem kezd megjönni az eszem :DD

2013. júl. 28. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:

eBayen egy darab sincs belőle.

Nem tudom kinek van erre igénye, de igencsak rétegigényről van szó.

2013. júl. 29. 03:12
 5/6 anonim ***** válasza:

De egy biztos van olyan marha aki ezt megveszi és ráadásul bazi drágán.

[link]

Add el eBayen ott tuti találsz valami balekot.

2013. júl. 29. 03:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Az angol oldalon mégis találtam egyet.

[link]

Igaz ez nem 30e Ft.

Annyiból már amúgyis jóval jobb kereket lehet összerakni, de még 14e-ből is.

2013. júl. 29. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!