Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Powerbeam lámpa az jó...

A Powerbeam lámpa az jó minőségű? Hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
Catayet akartam venni mert az híres de az ismerösöm lebeszélt, hogy neki volt olyan 5 éve és hamar lemerült és Auchanba se lehet kapni, inkább vegyek Powerbeamet.

2013. júl. 11. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Azt még nem értem miért nem raknak nagy bevásárlóközpontokba és plázákba kerékpár boltot."

Mert qrva magas a bérleti díj. És nagyon nem éri meg. De a Decathlon is jóval drágább, mint a biciklis boltok. Ugyanazt a cuccot legutóbb majdnem féláron vettem meg szaküzletben. Ráadásul ott még értenek is hozzá és nem néznek rád hülyén amikor kérdezel valami szakmai dolgot.

2013. júl. 11. 19:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért van bicikli hogy kocsin kivisszük valahova és ott túrázunk, városba kocsik között sose használom a biciklit. Ezért mennek csődbe a kerékpárboltok mert sokan nem akarnak autók között menni és oda muszáj.
2013. júl. 11. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:

A bicikli boltok nem mennek csődbe, sőt. Az, hogy te nem tudsz közlekedni biciklivel pedig jogsid is van, az nem a bicikli hibája.

Én napi szinten megyek minden nap.

2013. júl. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!