A Powerbeam lámpa az jó minőségű? Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Catayet akartam venni mert az híres de az ismerösöm lebeszélt, hogy neki volt olyan 5 éve és hamar lemerült és Auchanba se lehet kapni, inkább vegyek Powerbeamet.2013. júl. 11. 12:23
1/13 anonim válasza:
Nekem CatEye hátsó lámpám és km órám van, és már 17-18 évesek. Szerinted?
Azért elgondolkodtató, hogy 1500HUF-ért milyet kap az ember.
2/13 anonim válasza:
Legfeljebb csak arra jó hogy látszódj, azért pedig drága.
3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen sokáig bírják? Lehet veszek egyet akkor, ilyen Cateye márkás lámpa van Tescoban vagy Auchanban?
2013. júl. 11. 13:59
4/13 anonim válasza:
Nem valószínű, az áruházakban általában nincs jó minőség, vagy ha igen az is csak véletlen:)
5/13 anonim válasza:
Nézd meg az oldalt amit linkeltem ott fogsz találni boltot is. Némelyik cateye lámpát nem értékelik annyira jóra. Viszont azok nem is tartós tesztek. Én elmondhatom, hogy tartós tesztnek vetettem alá mindkét eszközt. :)
6/13 anonim válasza:
Annyit még, hogy 5-6000Ft-ért már normális lámpákat lehet kapni. Abban a kategóriában már érdemes válogatni.
7/13 A kérdező kommentje:
De most azt mondjátok nincs se Tescoban se Auchanban Cataye lámpa?
Miért csak kerékpárboltba lehet venni, ha már megyünk vásárolni hétvégére semmi kedvem ilyen üzemanyagköltség mellett elvezetni a kerékpárbolthoz is.
2013. júl. 11. 18:32
8/13 anonim válasza:
Mert az áruházakban főleg eladásra és nem pedig használatra készült termékek vannak. Egy kivétel példának: az Obi-ban nagyon jók az Alko fűnyírók, de vegyük figyelembe hogy ez egy barkácsbolt, erre van szakosodva. A Tesco és az Auchan egyszerűen nem erre van szakosodva:)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt még nem értem miért nem raknak nagy bevásárlóközpontokba és plázákba kerékpár boltot. Mindegyik bolt a világ végén van és öszintén semmi kedve senkinek se elmászni oda külön.
2013. júl. 11. 18:54
10/13 anonim válasza:
"Semmi kedvem ilyen üzemanyagköltség mellett elvezetni a kerékpárbolthoz is."
Akkor minek van a bicikli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!