Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Dirtesek, szerintetek mennyire...

Dirtesek, szerintetek mennyire veszélyes a dirt?

Figyelt kérdés
Lehetőleg dirtesek válaszoljanak:D
2013. júl. 10. 21:20
 1/3 anonim válasza:

eleinte veszélyesebb mert nem tudod mit hogy kell csinálni!És nagyobb az esélye hogy elesel. Lehetséges fogkitörés nyaktörés gerinc fálydalmak. amnézia ha tarkóra esel vagy nem tom hova,kéz és lábtörések! De ha mindenképp űzni akarod ezt a sportot akkor hajrá csak óvatosan!

De sztem nem anyira vészesen veszélyes! Inkább a dh-ás.Az volt a legfájdalmasab amikor fának csapódtam vagyis a kormány ment neki a fának és én előre a kecském meg utánam!

2013. júl. 11. 15:50
 2/3 anonim válasza:
védőcucc mindíg legyen rajtad!!!!!
2013. júl. 11. 15:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Csak sisakot meg kesztyűt veszek fel, a többiek is max csak ennyit vesznek fel jó esetben. Nem csak tervben van hanem már űzöm is valamennyire:D

Elég komoly pálya, 2-2,5 méter magas érkezőkkel privátban küldök róla képet ha akarod:)

2013. júl. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!