Cross sisak bringázáshoz?
Figyelt kérdés
Most volt egy balesetem bringával, az arcomat eléggé összetörtem kiesett egy fogam 2 letört. Arra gondoltam hogy vennék egy cross sisakot bicajozáshoz. Ez mennyire lenne gáz? mert biztos hogy jobban megvédene és egy implantátum után nem kockázhathatok meg egy újabb ilyen balesetet, a biciklis sisak meg nem teljesen védi meg az arcom alsó részét... Szóval, hogy jó lenne-e a cross sisak bicózáshoz, mennyire néznének hülyének akár a városban, akár szabadban?2013. júl. 9. 15:55
1/5 anonim válasza:
szerintem felhasználási terület függő, egy dirt/street, freestyle, dh, bmx(bizonyos irányzatai) mellé szerintem tök menő, de pl outin kiröhögnélek vele:)
2/5 anonim válasza:
Emlekezz vissza: a jaras megtanulasa is esessel kezdodott!
Minden olyan sportban, ahol szamitani lehet az esessel ... ezekben a sportokban eloszor megtanulnak a leheto legkisebb gondot okozva taknyolni.
Termeszetesen, ha olyan szakagban kerekparozol, ahol egy kobor faag kiverheti a fogadat, akkor indokolt a fullface fejvedo ... minden mas esetben inkabb tanulj meg esni, minden indulasnal rogzitsd a fejedben, hogy mikent fogod osszehuzni magad (nem kell am vigyorogva beleallni egy kozlekedesi tablaba) :)
Ha az arcod also resze serult, akkor hulyen tartottad a fejed, csak bamultal bele a vakvilagba :) Legkozelebb probald meg osszehuzni magad es kigurulni az esesi energiat.
Vagy kerekparozz a kepessegeidhez kepest (ne haragudj, de ez a helyzet).
3/5 anonim válasza:
azért váratlan balesetek mindig történnek, nekem outival még kamaszkoromban volt egy 17méteres repülésem, csak mert az országút közepén a gazból 70es tempónál völgynek, kiugrott elém az útra az árok gazából egy 3 éves kisfiú... majd felcsavarodtam egy beton oszlopra, az állkapcsom, a koponyám, a szegcsontom, a kulcscsontom, 2bordám, és a jobb singcsontom törött el egyszerre... pedig repülés közben volt időm átgondolni az érkezést, sőt megmerem kockáztatni a kijelentést, hogy ezért élek még, de hogy egy ilyen balesetnél nem gurulód ki az esési energiádat az hétszentség:)
5/5 anonim válasza:
Velem is tortent mar veletlen baleset: haladtam szepen, erre nem egy reszeg villanyoszlop szaguldozott felem 40-el? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!