Hideg időben mit vesztek a fejetekre a sisak alá?
Figyelt kérdés
Három fiam (még alsósok, de nőnek) imád tekerni, sokat megyünk, aszfalton, földúton is. Ősszel-tavasszal is. Én adtam rájuk sapkát a sisak alá, hogy ne fagyjon le a fülük, de igen furcsán néztek ki :-) .
Kocabicajos vagyok én is, esetleg van valamiféle célsapka ilyen esetekre?
2013. jan. 14. 09:36
1/5 anonim válasza:
Vannak kifejezetten sisak alá fölvehető vékonyabb sapkák, bringaboltban nézz utána. De az én fiaim a normál sapkát veszik fel, kicsit idétlenül néz ki, de őket nem érdekli.
2/5 anonim válasza:
Nem hordok sisakot, se sapkát, fejpánttal védem a fülem és a homlokom a hideg levegő ellen, a fejem nem szokott fázni.
3/5 anonim válasza:
én hajnalban munkábamenet, csak akkor fázok, betörő sapkát hordok, bár kupak nincs a fejemen...
4/5 anonim válasza:
Ja, a terroristasapka verhetetlen télen :)
5/5 anonim válasza:
sapka mindenképp ha hidegebb az idő
a kötött kevésbé jó, mert átfúja a szél, és a menetszél, egy sűrűbb szövésű már jöhet, vagy a legjobb a polár ami kidolgozza az izzadtságot, belül pedig majdnem teljesen száraz
én sisakot csak akkor veszek fel ha csúszós az út (hó, jég, sok víz), de nemigazán érdekel, hogy nézek ki sapkával a sisak alatt
annyit szoktam csinálni, hogy kiveszek 1-2 szivacsot belőle, hogy a fejemre jöjjön rendesen, a sapka úgyis puha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!