Shimano Acera váltóm van és amikor nem tekerek, csak gurulok olyankor a láncom mindig hozzácsapódik a vázhoz. Mit kellene állítani vagy cserélni?
A hátsó váltón elvileg van egy láncfeszesség állító csavar , talán ott kellene megpróbálni. De az is lehet , hogy megnyúlt a láncod (2-3000 km után nem ritka) Hány km-t mentél eddig vele , gyári lánc vagy utólag lett lecserélve ?
Azt természetes , egyébként , hogy a lánc leng valamennyit , de az ha szétveri a villát az nem egészen oké. Amúgy vegyél ilyen tépőzáras , villavédő cuccot , nekem is van , mert nagyobb bukkanókon akárhogy is van beállítva úgyis odaverődik és tönkreteszi a vázat.
ma 22:34
Én is ezt írtam, de le lettem pontozva, csak nem tudom, hogy miért. Pedig ez egy logikus magyarázat arra, hogyha nem teker az ember, akkor hozzáér a lánc a vázhoz.
Elvittem szervízbe, kiderült hogy racsnit és láncot kellett cserélni. Meg a váltó el volt gördülve. Megjavították a szervíbe, már jól működik!
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!