Milyen biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő biciklis vagyok és az lenne igazából a kérdésem, hogy mikor veszem a biciklit akkor mire figyeljek oda a legjobban? (elég alacsony vagyok (150-160 cm között) és részben ezért is kérdezem)2013. júl. 5. 20:32
1/4 anonim válasza:
Mennyit aldoznal ra, mire akarod hasznalni. Ezek fontosak, hogy jol belodd a kategoriat eloszor is es hogy abban a kategoriaban mi is a fontos.
2/4 A kérdező kommentje:
Kábé 60-70 ezer körül szeretnék venni és városban használnám, aszfalton..laza kis bringázásokra :)
2013. júl. 5. 20:44
3/4 anonim válasza:
Nézz szét az online boltokban. Ott jóval olcsóbban kapsz.
Sajnos linkelni nem tudok, mert a moderátorok megint kiraknak az oldalról. Pedig sokat tudtam volna segíteni.
Nézd meg a tesztbike oldalát ott vannak értékelve is a biciklik, könnyebben tudsz választani. Ha meg online veszed, akkor eleve olcsóbb.
Ennyi pénzért már bőven kapsz egy jó városi biciklit.
4/4 Rothenberger válasza:
A testbike oldal mindenképpen ajánlott ha tájékozódni akarsz. De legfontosabb, hogy eszedbe se jusson tescoban vagy hasonló helyen vásárolni. A testbike-on találsz kerékpárboltokat ahol szakemberek dolgoznak és segítenek neked. Elcsépelt de igaz: "Kerékpárt a kerékpárboltból" Amúgy a személyes véleményem: KTM Chicago és tegyél rá városi gumit. ;) Üdv a csapatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!