Közút és erdei utakhoz (terep) milyen biciklit vásároljak?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, és 62.000 forint alatt szeretnék biciklit venni. Kinéztem egy Csepelt (61.900) első teleszkópos, de annak teljesen vízszintes a felső váza. Igazából nem tudom mennyire számít már mint, hogy kicsit dől a váz vagy teljesen vízszintes. A fenti helyekre mit vegyek figyelembe a vásárlás előtt. Nem ugrálni akarok vele. Hauser-t néztem még és Neuzer - ebben a kategóriában, a helyi boltban ezeket találni.2013. júl. 3. 15:10
1/7 anonim válasza:
Hauser ,neuzer a legrosszabb . Áruházi vacak,igaz,hogy úgy árulják ,mint terepre alkalmas gép,de ez kamu,széthullik pikk-pakk. Az újak között az igazán jók 100 nál kezdődnek,de ennyiért használtan kilehet fogni jókat .
2/7 anonim válasza:
Arra mindenképp figyelj, hogy NE LEGYEN RAJTA MŰANYAG fékkar és fék.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2013. júl. 3. 16:20
5/7 anonim válasza:
Nekem Neuzerem van.15 éves.Semmi baja, most így 15 év után szakadt el a hátsó fék bovdene ennyi.Városban és földúton volt használva sokat.
6/7 anonim válasza:
Nekem egy tizenéves Hauserem (Over Sized) van. Még általános iskolás, alsó tagozatos koromban érdemeltem ki a jó tanulmányi eredményemért. Most meg lassan végzek az egyetemmel és mindig semmi baja. Gumi és fékpofa volt cserélve rajta. Ezek meg kopó dolgok. Túlnyomórészt terepen használom, nem esett szét eddig.
7/7 anonim válasza:
*és még mindig semmi baja
Egyébként én ajánlom a Nopeust is, ha még aktuális a vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!