Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy tudom beállítani hogy a...

Hogy tudom beállítani hogy a biciklimen a fék kisebb meghúzásra is erősen ráfogjon a kerékre?

Figyelt kérdés
Van a fékkar mellett egy kis csavar. Szerintem azon kéne húzni de nem vagyok biztos benne.

2013. jún. 29. 15:52
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

Arra a kis fekete csavarra gondolok

2013. jún. 29. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt.

Részletesen benne van

[link] PONT com/search-documents?query=kerekpar+csinald

2013. jún. 29. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A kisebbik csavar a fékkar útját állítja,hogy milyen hosszú legyen,mennyire húzzon vissza. A nagyobbik a bovdenfeszítő,ezen ha kijjebb tekersz,akkor feszesebb lesz a bovden és erősebb a fék. De ez csak amolyan finomhangolásra van. Nem tudom canti vagy V féked van-e, de jobban jársz ,hogyha a fékpillangónál állítasz, fogsz egy kombinált fogót ,és húzol a bovdenen ,így erősebb lesz a fék. De figyelj a lyuktávolságra a fékpofák és a felni között,ne legyen túl kicsi ,mert akkor súrolni fogja a felnit egyfolytában. Ha rossz a bovden vagy kopott a fékpofa ,cseréld ,mert nem lehet különben beállítani. Persze ha ezekről a gondokról nincs szó,akkor csak simán állítasz a fent említett módon a dolgokon.
2013. jún. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!