Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nullakezezést hogy lehet...

Nullakezezést hogy lehet megtanulni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 23:53
 1/8 pörköltes csiga válasza:
89%
Egyensúly az egész és sok gyakorlás
2013. jún. 22. 00:01
 2/8 anonim válasza:

Elsőnek egy kézzel menj sokat, utána próbálgassad 1 újjal ezután engedd el ha úgy érzed elesel fogd meg (elsőnek nem bírsz majd kanyarodni, tapasztalat :D) én pl úgy tanultam meg, hogy nővéremmel mentem postára oda dobott nekem egy üdítőt én meg elkaptam, mire észbe kaptam azt láttam, hogy nem is fogom a kormányt. A többit meg fogalmam sincs hogyan tanultam meg de mindig így megyek :D

14/F

2013. jún. 22. 00:05
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jún. 22. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem a lényeg, hogy mikor elengeded, a hátadat húzd ki, ha továbbra is előrefelé görnyedsz, akkor nem lesz jó az egyensúlyod, én gyerekkoromban füvön tanultam meg montival, mert ott nem ötöd meg magadat nagyon, ráadásul eleve sokkal nehezebb mint betonon, így ha ott megy, akkor mindenhol menni fog...
2013. jún. 22. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha gyorsan mész és folyamatosan tekersz, akkor könnyű (könnyebb) megtartani a biciklit. Ha épphogy haladsz és kapkodsz jobbra balra miután elengedted, akkor nem fog menni. Szóval szerintem a folyamatos tekerés a kulcs, illetve amit Sperseus is ír, hogy a egyenesen háttal ülj.
2013. jún. 22. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, kell menni vele egy bizonyos tempót. Menet közben próbáld meg rövid időre elengedni a kormányt. Aztán ezt az időt lehet hosszabbra hagyni, nem nagy ördöngösség. Bár én kanyarodni sosem mertem kéz nélkül :D
2013. jún. 22. 02:07
 7/8 Linkoln ***** válasza:

Bringa kérdése is. Sok "jó" bringának rosszul van bellítva a kormány csapágy, a bowdene tolják a bringát. Ha kicist megszorítod a kormány csapágyat, nem kell tnaulgatni, mert alig fordul el a kormány.. :D

Amúgy tényleg nem nehéz. Merőlegesen ülj a nyeregre, és kész, legyen egy tempód azért. Bátorság. Ha picit elengeded, és élesen elhúz valamelyik irányba, mindig, akkor nem jó.

2013. jún. 22. 09:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Na majd próbálgatom, remélem nagy esés nem lesz belőle :) Köszi mindenkinek :) ment a zöld.

Egy gepida alboin 300 am van szerintem egész jól tartja magát.

2013. jún. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!