Nektek mennyi ideig tartott megtanulni bunny hoppozni? (BMX)
Figyelt kérdés
A bmx súlya mindegy?2013. febr. 24. 20:19
1/13 anonim válasza:
mtb vel kb. 20perc alatt megtanultam és egy patkára simán felugrottam:D max egy térd magasságig tudok ugrani de nem is nagyon erőltetem.. mert csak a patkákra ugrálok fel és ennyi.. :D
2/13 A kérdező kommentje:
És mekkora a bicikli súlya? :D
2013. febr. 24. 20:30
4/13 anonim válasza:
bicikli súlya mind1.. én kb 1 nap alatt megtanultam anno bmx el, de azóta montival is megy sőt, indokolt esetben az outimmal is...
5/13 A kérdező kommentje:
És mi az oka annak hogy nem tudom elég magasra felkapni a bicikli elejét? :( Próbáltam már mindenhogy, de sehogy sem sikerül :(
2013. febr. 25. 13:05
6/13 anonim válasza:
mert gondolom te is azok közé tartozol akik ráncigálják a kormányt felfelé.
a seggedet tuld hátra mintha a földre akarnál ülni, ebben a pózban már nagyon kis emeléssel meg tudod emelni az orrát, majd mikor már elég magasan van akkor elõrelendíted a testedet és már kész is.
célszerû szerintem 1 helyben gyakorolni;
ha teheted legyen melletted valaki aki megtudja csinálni õ tud segíteni, hogy mit csinálsz bénán;
ha nincs társaság célszerû letõlteni egy oktatóvideót és kamerázni magadat, így is megállapíthatod mi az amit máshofyan csinálsz.
amúgy nem akarok tapló lenni, de ha egy ilyen alap trükkre nem éreztél rá 1-2 óra alatt, akkor szerintem el kéne rajta gondolkodni, hogy ez mégsem a te sportod.
7/13 A kérdező kommentje:
13:22 Az volt a baj a felkapásnál hogy nem rúgtam ki így magam alól a bmxet a lábammal. Nah már annyira sikerült hogy felkapom elég magasra de vagy vissza dobom véletlen a bmxet vagy hátra esek.Esetleg nem azért van ez mert még túl fiatal vagyok? :D 12/F
2013. febr. 25. 16:00
8/13 anonim válasza:
nem rúgtad ki? vázpörinél kell elrúgni... fel kell húzni és előre kell tolni a kormányt
9/13 anonim válasza:
Nagyon fontos a kormány magasság és a dőlésszög,sokszor látni alacsony termetű gyerekeket bazinagy,magas kormánnyal,ha nálad is ez a helyzet akkor nem is nagyon fog sikerülni.
10/13 A kérdező kommentje:
Majd holnap csinálok képet a bicikliről
2013. febr. 26. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!