Miért fog rosszul a tárcsafékem?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja kaptam egy 170000FT-os Cube Mounten Bike-ot,egészen tegnapig jól fogotak a fékek, de magas nyomású mosóval lemostam, és azóta kicsit csikorogva fognak és lassabban is állok meg. Valamivel be kell kenni, vagy valamit elrontottam?(külsőleg semmi problémát nem látok)2013. jún. 18. 21:08
1/1 anonim válasza:
gratularok...mikro tanuljak mar meg az emberek hogy nagynyomasu mosoval soha nem mosunk bringat...
ne hogy bekend...legfeljebb autosboltban kaphato fektisztito sprayvel befujhatod...egy darbaig nyikrorg de azutan remelhetoleg megint jo lesz....ha valami olajois zsiros trutyi kerult a bringarol a fekre akkor kuka...uj betetek es sutheted ki a tarcsakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!