Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » BMX-re két fék?!

BMX-re két fék?!

Figyelt kérdés
Eddig 2 fék volt a bmx-emen de levettem az elsőt hogy tudjak kp-zni. De most nem engedik hogy 1 legyen rajta hanem 2 kell mert állítólag nem tudok megállni de nekem a bmx bmxezésre kell. És saját pénzből vettem!

#BMX #két fék bmx-re
2013. jún. 6. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam ilyen parkban, nagyképű városi suhanc söpredékek mind.
2013. jún. 6. 21:42
 12/18 anonim válasza:

1 vagyok!

Nekem se engedték még hogy levegyem meg ilyenek mondogatták hogy akkor hogyan fogok megállni stb... Lesz*rtam és levettem! Aztán kidobtam a kukába.. 1 éve bmxezek és eddig soha nem állítottak meg a rendőrök hogy tegyek rá féket. Mutass anyucinak apucinak képet hogy hol lát pl. ezen a bmxen féket: [link] És rollerral gondolom azért tudsz fasza trükköket mert gyakoroltad. A bmx trükköket is ugyanúgy gyakorolni kell mint a rollert csak a bmx kicsit nehezebb. A korodat megkérdezhetem?

2013. jún. 7. 14:59
 13/18 A kérdező kommentje:
13.
2013. jún. 7. 16:25
 14/18 A kérdező kommentje:
De ne érts félre. Ha egy hónapot rollereznék kb a legtöbb trükköt beadnám mert könnyű sport. Többségük kicsik akik vagánykodni akarnak mert nem bírják el a bmx-et.
2013. jún. 7. 16:26
 15/18 A kérdező kommentje:
De vannak akik faszán tolják.
2013. jún. 7. 16:27
 16/18 anonim ***** válasza:
veszel rotort és aztán küldöd senki nem szólhat-fék van? igen. kp-t tudsz adni? igen probléma letudva.
2013. jún. 7. 21:31
 17/18 A kérdező kommentje:
De nekem ez oké is lenne, de a többiek mondanák hogy vegyem már le meg milyen szar olyan szar.
2013. jún. 9. 18:29
 18/18 anonim ***** válasza:
az a te bringád,azt csinálsz vele amit akarsz.Mondnekei hogy neked így tetszik és kapjátokbe.
2013. jún. 9. 23:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!