Eltört egy láncszem, hogyan kell eldönteni melyik lenne a megfeleő csere lánc?
Ha csak azzal a láncszemmel van a gond, akkor vegyél egy láncbontót és lehetőleg egy patentszemet. Youtube-on találsz videókat arról, hogy kell ezeket használni. Kibontod a rossz szemet, teszel bele patentszemet, kész.
Ha az egész láncot cserélni akarod, akkor attól függ, hány sebességes a bringa és mennyit akarsz költeni rá. :) Láncbontóra viszont akkor is szükséged lesz, mivel méretre kell állítani a láncot. Ha nem adnak a lánchoz patentszemet, érdemes azt is venni a későbbi könnyebb szerelhetőség érdekében.
én még csak patentszemmel sem szórakoztam, egyszerűen kibontottam a láncszemet, majd láncbontóval összeügyeskedtem a láncot... azt mondták szervizben, hogy ez csak ideig óráig jó megoldás... olyan 4-5000km errel ezelőtt lehetett....
de ha új láncot akarsz, akkor bemész egy kerékpárboltba, megmondod hány sebességes biciklid van, ők pedig ajánlani fognak neked olcsóbbat is drágábbat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!