Rozsdás lánc-ot hogyan lehetne "restaurálni"? (kép lent)
2013. máj. 14. 15:56
1/9 anonim válasza:
Jól mosd meg benzinben,2x is...igaz,hogy a rozsda nem fog róla eltűnni,de fog működni rendesen.
2/9 anonim válasza:
1es vagyok,elfelejtettem írni,hogy miután megszáradt,jól kend be olajjal
4/9 anonim válasza:
Homokfúvó jó lehetne, a hidakat is azzal pucolják le a festés előtt, de egy ilyen girbe-gurba cuccnál nem tudom, milyen képet vág a mester :)
5/9 anonim válasza:
1es vagyok,igen,láttam milyen lánc ez,én az ilyet ha berozsdázik motorina+benzin keverékkel 10 percig mosom és szuper..
6/9 anonim válasza:
Ennek mi köze a kerékpározáshoz?
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyan kategória, hogy:
Őrzés / Védelem - zárak, lakatok.
És mivel jó combos láncról van szó, bicikliláncnak akarom használni.
A homokszórás jó ötlet! ...ennek utána nézek valahol.
2013. máj. 15. 19:51
8/9 anonim válasza:
Hát ezt felesleges bicikliláncnak használni. Nehéz, de cserébe védeni nem véd.
9/9 anonim válasza:
Egy jo nagy golyot is tegyel a vegere es akkor gyalog is siman utolerheted a tolvajt.
Amugy pedig drotkefe es Hammerite.
De ha majd a bringara akarod hasznalni, nem artana behuzni egy gumicso burkolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!