Millenium Falcon kérdése:
Vékony kerekű társaim, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
A nagyjából 30éves országútim értékét szeretném egy keményebb összeggel megnövelni. Pontosabban azzal, hogy komolyabb kis felnikkel ajándékoznám meg. Elegem van belőle, hogy egy 2-3 centis szint lehuppanásánál már is valami baja lesz. Ezért kerestetem a legerősebb elérhető árú felniket. Segítségeteket előre is köszönöm!2013. máj. 19. 01:58
2/8 anonim válasza:
bikemag/apro/orszaguti/kerek ... testbike/bolhapiac/kerekek ... stb-stb
de amugy: campagnolo khamsin kereket ajanlanek ... campagnolo legolcsobb kereke, de ne ebbol itelj ... nagyon jo es ar/ertekben is eleg elfogadhato.
3/8 A kérdező kommentje:
hát igen.. ez a campagnolo khamsin tetszik. csak hat draga. a bicómat 3 éve vettem 40e ért... tehat most megketszerezni az árát... ha meg lelopjak rola akkor meg meg ossze is omlok.. :D
2013. máj. 19. 13:27
4/8 anonim válasza:
masszív felnik: (amik nekem bejöttek eddig)
rodi airline 4 - 6ezer pénz kb.
mavic is masszívat gyárt, de drága..
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen duplafalú felnit vegyél! És a kerékbe simán belemegy a 9 bar nyomás! sőt még több is! sokat számít!
6/8 anonim válasza:
7/8 Alex Fly válasza:
Mach1 RoadRunner - gyakorlatilag elpusztíthatatlan, már sajnos nem gyártják, de ha valahol van még elfekvőben, akkor ajánlott.
Vagy a jó öreg Vuelta Airline4 - erős de egyesek szerint kissé nehéz.
Jelenleg ár/érték arányban az Altrix Spyder verhetetlen...
8/8 anonim válasza:
Hm, nekem 21 éves a bringám, 6 sebességes, egyszerű, országúti. Jártam én vele mindenhol, földúton is, de nem lett semmi baja egy-két kósza defekten kívül. Egyszer cseréltettem felnit egy "karambol" után, Beretta (olasz)került rá. Hogy mennyibe került, passz, már több évvel ezelőtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!