Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 200 kmt milyen bicajjal...

200 kmt milyen bicajjal mennétek egy nap?

Figyelt kérdés
terepbicajjal vagy sportbicajjal érdemesebb.végig van kiépített út biciklinek.és egy nap alatt akarom megtenni az utat
2013. máj. 15. 16:36
1 2
 11/14 Linkoln ***** válasza:

Veszélyes, ezt az állításom tartom.

Nagyon hosszú a táv, esélyes hogy 1 óra után rádöbben hogy ez nagyon nem volt jó ötlet.

Ha te megtetted, akkor ügyes vagy, megszokhattad rendesen a montid. De 100ból 99 ember meghalna inkább mint hogy végig mennyen egy 200km-es távot.

200km outival sem olyan haj de semmi. 200km az 200km. Általában az emberek nem szoktak 200km-eket tekerni..

Aki sportbicajnak hívja az outit, terepbicajnak meg a montit esélyes hogy nem szokott 200km-eket tekerni.

2013. máj. 17. 14:08
 12/14 A kérdező kommentje:

gyerekek nem kell ezen kiakadni.mindenki a saját tapasztalatai és merészségei alapján fog bele valamibe!nem kell ebből nagy ügyet csinálni!én csak egy egszerű kérdést tettem fel kíváncsi voltam mások véleményére is de nem kell ezen összekapni mert ezekszerint senkinek sincs igaza mert mindenkinek igaza van...válaszokat nagyon szépen köszönöm!viszont bocs a biciklik megnevzéséért.tényleg nem tekerek 200 kmereket.de a testi felépítésében nagyon szerencsés vagyok mivel míg másnak a legtöbb dolog nagyon nehéz addig nekem meg se kottyanak a dolgok ezért is próbálom feszegetni az úm. határaimat!

na további jó bicajozást mindenkinek és kösz még1x a válaszokat!

2013. máj. 17. 15:33
 13/14 A kérdező kommentje:
nah sikerült tegnap ah mondjátok az országúti kerékpárral majdnem 250 kmrt letekernem :)de azé abba egyetértek h a Montival nem hiszem h sikerült volna.én is inkább az országútit ajánlom!
2013. máj. 20. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Országútival 100-at, sík terepen simán, többször is megtettem. Többre már gyúrnom kéne.
2013. máj. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!