Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezzel a bicajjal lehetne...

Ezzel a bicajjal lehetne downhillezni?

Figyelt kérdés
Egy sixteam rhinoról lenne szó sok minden kivan rajta cserélve pl háttúl tárcsa fék,új váltó/váltókar,láncmerevítő ,szerintetek bírná?
2012. okt. 27. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, csak olyan furcsa az a nyeregcső, hogy az lenne az első dolog ami bekrepálna a villa után...
2012. okt. 27. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát lehet vele gurulgatni, de azért ilyenre sosem leszel képes vele: http://www.youtube.com/watch?v=h5MYx71UXKw
2012. okt. 28. 00:49
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Hát azt gondoltam hogy olyanra nem leszek képes.. első válaszoló miért fura az a nyeregcső?
2012. okt. 28. 10:34
 4/11 -Fremen- ***** válasza:

Amit ezzel tudnál csinálni, nem igazán nevezhető downhillnek sportfogalom szerint.

Ezzel a villával semmiképp, de még az is meredek, hogy merevvázas, de az a váz sem túl erős, ráadásul valószínűleg nem megy vele 2.25nél vastagabb külső, a geoja sem bírná... Nagyon nem ajánlom, hogy ezzel utánozz nagyfiúkat a downhill versenyekből.

Ha érdekel olyan, amivel lehet normálisan downhillezni magyar viszonylatokban, tudok segíteni neked keresni olyat, de az általában 150 felett lesz használtan.

2012. okt. 29. 14:35
 5/11 A kérdező kommentje:
26x2.35 külső van benn alpból 2.50 ami belefér. Amúgy gondolkodtam rajta hogy egy UMF Hardy 4-es vázat veszek bele az úgy esetleg egy kezdőnek?
2012. okt. 29. 15:31
 6/11 -Fremen- ***** válasza:

Akkor lehet hogy még 2.5 belefér, most látom ez valami magyar noname "freeride" bringa aminek a geoja inkább a mezei mtbra emlékzeztet.

Kezdésnek merevfarú jó, szerintem vegyél egyet használtan, abban már általában ki vannak cserélve a gyárilag gyenge dolgok, és olcsóbb is lesz, ha komolyabban akarod művelni akkor érdemes utána pl építeni egy össztelósat. Ismerkedni a termékkínálattal, kikérdezni másokat a tapasztalatokról kell 1-2 év.

Ha kicsit normálisabbat akarsz akkor szerintem érdemesebb Magellan polar xet venni, vagy polarx 4x, et, mint hardy 4et.

Ha hardy akkor meg 4/5 disc, dj, 6os. Ezekkel többre mész mint az egyéb merevfarú "freeride" bringákkal. Általában erősebbek meg jobb a geojuk is.

De ha ezeket újonnan vennéd, annyi áráért inkább egy használt összteleszkópos, az már tényleg freeride.

2012. okt. 31. 13:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Magellán Polar-x en is gondolkoztam de nem találok a neten sehol eladót használtan.. :/
2012. okt. 31. 19:16
 8/11 -Fremen- ***** válasza:

[link]

Ez jónak néz ki, egész olcsó is, bár DH-DJ-FR felhasználásra nem levegős teleszkópot használnék.

[link]

Itt egy másik, acélrugós teleszkóppal.

[link]

Esetleg ez, árelképzeléstől vagy helytől függően.

A többivel inkább nem foglalkoznék, mert cserélni kéne rajta.

Ez az oldal is hasznos lehet még apro.bikemag.hu/, más jelentősebb kerékpároldalt nem ismerek, érdemes utánakeresni, de szerintem az egyéb nem kerékpárspecifikus oldalakon komolyabb termékeket nem fogsz találni.

Ha valami megtetszik, írj, és átnézhetem neked, kérdezd ki mások véleményét is.

2012. nov. 2. 13:25
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:) amúgy az a kék polar x egész jól néz ki csak az a bajom vele hogy 14,5 a váz és nekem 16 os kéne.Amúgy bikemagon az összes oldalt át néztem dirt vázakból. [link] és ezt találtam legjobbnak rajta.
2012. nov. 2. 18:52
 10/11 -Fremen- ***** válasza:

Csak váz kell?

Nem néz ki rossznak az sem, nem ismerek semmilyen gyengeséget, a fejcsőnél elég erősnek néz ki, viszont 4-5 évesnél régebbit lehet hogy nem érdemes venni, ha nagyon leterhelt, állítólag 2005ös modell. Kivéve, ha megkímélt, de nem hiszem, hogy évekig csak állna. Attól is függ, mikor vették meg és kezdték el használni. Ezt érdemes megérdeklődni. Meg azt is, pontosan mire használták. Nem vészes, csak akkor meg van az esélye, ha strapált, elég öreg ahhoz, hogy könnyebben repedések keletkezzenek, vagy azok töréssé alakuljanak.

2012. nov. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!