Vezetékes vagy vezeték nélküli kilométeróra? Melyik a megbízhatóbb? Milyen márkát ajánlotok max.7000 Ft-ig?
Szia!
A vezeték nélküli mellett szól hogy kicsit komolyabb technológia mint a vezeték nélküli így nincs annyi tömeghulladék gyártó akik gyártanák és behalna az órád.
A vezetékes olcsó órák azonban jobban megérik mert 900ft-ból megvan, és ha nem is bírja addig azért 2-3 kibírja addig amíg egy rendes bírná.. :D De elég vackok voltak. Könnyen halak, beáztak, hülyén mért, akadozott, eltört a vezeték, néha két három jelent észlelt, átlagot elfelejtett márni stb. Lenullázta magát, nem engedte a kerékméretet beállítani..
Ha 7000ft-od van rá max akkor inkább egy VDO A4-et javaslok.
2 év gari, lehet stucnira tenni vagy kormányra is, vezeték nélküli, NAGY KIJELZŐ! Méri a Tized km/h-t is! Ez nagyon fontos. Engem idegesít ha nem látom pl hogy 37 tetején vagy alján lehetek? Próbálná hozni az ember a tempót és nem is sejti hogy alsó vagy felső határ közelében lehet...
Nem mér egy halom hülyeséget, pontos, nagyon nagyon jól veszi a jelet, így nincs olyan hogy 35 35 61 35km/h érted hogy hamis jelet vesz és hülye adatot ír. Így pontos. Könnyen állítható stb. Ha elemet cserélsz nem nullázza magát, ha még is egyből beállíthatod hogy menyinél jártál.
Nem csak 999km-ig mér hanem asszem hogy 99 999-ig. Szép, márkás. 4000-5000ft körül van. Van belőle turbós ami sokmindent mér pl max tempó stb, átlag az nem rossz, de.. Jó ez is szerintem. Kínai vackok is mérnek mindent, de pont azt nem szeretme bennük. Csomószor me gkell nyomni a gombot hogy körbeérj.. :D Azt felét hülyén méri.
elozo vagyok:
neked kell tudnod, hogy mik az igenyeid ... mit merjen, mekkora legyen, milyen kialakitasu tetszik, mi passzol szinben a felszerelesedhez - stb.
technikailag tok egyszeru szerkezetek, semmi etvasz nincs bennuk ... kivitelezesben, megbizhatosagban es pontossagban biztosan vannak kulonbsegek ... es szolgaltatasban is mindegyik elter a masiktol, de ezt neked kell tudnod, hogy milyet szeretnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!