Valaki elmagyarázza nekem, hogy hogyan kell a biciklire felszerelni a km órát?
Egyik bicóróm a másikra szeretném áttenni, de nem tudom hova kell feltenni, hogy pontosan mérjen.
Használatija már rég nincs meg, egy egyszerű darabról van szó.
Ha egyikről teszed a másikra, akkor nagyjából látod, hogy hogy van feltéve. Az érzékelő az első villán, a küllőn a kis mágnes.
Ezeket bárhogy felteheted, csak a mágnes haladjon el az érzékelő előtt, ha forog a kerék.
Ezután megméred a kerék kerületét (körbeméred egy mérőszalaggal) ez olyan 2 méter (persze függ a kerékmérettől).
Ezt az értéket kell betáplálni mm-ben a km órába.
Ha pl. 214 cm körben a kerék, akkor 2140.
#1 köszi, megpróbálom, meg majd leírom h milyen modell pontosan, majd megnézem
#2 köszi, azt tudom azért nyilván hh hogy kell felrakni, h milyen pozícióba, azt nem tudom h hova, mert az okés, hogy felteszem a villára az érzékelőt, a mágnest meg a külőre, megmérem a kerületét a keréknek, az is oké, de a kerék középpontjától milyen távolságra kkell tenni őket? mert nem mindegy h milyen gyakran fordul körbe a mágnes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!