Miért nézik le a fixisek azokat, akik más típusú biciklin tekernek?
Fixis barom@rc? :))) Keresztezodesnel elem all ... valt a lampa ... fixis meg ott baromkodik a lampa arnyekaban, amikor en mar egy sarokkal beljebb vagyok :) ... maskor pedig: ott idetlenkedik elottem, hogy valamilyen uton-modon megtudjon allni.
Fixis? Kik azok? :) Olyan mint ha a gyalogosok kozott kiemelnenk a down korosokat es a mongol idiot@kat. :D
Ne foglalkozz veluk, ilyen furcsasagok is vannak a Vilagban ... ettol meg kerek a Fold es igy szines a kornyezetunk. En jokat rohogok az ilyen barom@rcokon ... amugy pedig az utakon es a hegyeken a fasorban sem vannak :)))
Csak az elvakultságról: egy rettenetesen elborult fixis (lehetettt volna nem-fixis is, csak sajnos tipikus) habzó szájjal próbált győzködni (vitakultúra nulla, üres érvek stb.), hogy a bringás bukó veszélyesebb, mint fedetlen fővel tekerni. Persze rögtön akadtak pártolói is, jöttek a brit tudósok kategóriájú statisztikai adatokkal meg hasonló baromságok. A csúcs az volt, amikor azt írta valamelyik, hogy aki a gyerekére bukót ad, az egy mocskos gyerekgyilkos, ő sosem tenne ilyet.
Na ennyit a reális látásmódról.
Kár hogy ennyire sok az ellenérzés a fixisekkel szemben, nem gondoltam. De tény, hogy egyre több fixis van az utakon, a legrosszabb hogy sokan nem tudják használni, és emiatt balesetet okoznak, és ezek miatt van az ellenérzés szerintem. De a fék nélküliség miért divatfixisség? Most akkor én is divatfixis vagyok mert nincs egy darab fékem sem? Negyedik éve nyomom a fixivel, fék nélkül, de még nem volt semmi gáz. De nekem a fixi az kikapcsolódás bent a belvárosban, mert tényleg teljesen más világ, más érzés, más hangulat. Az meg miért bohóckodás hogy nem tesszük le a lábunkat a lámpánál, hanem simán meg tudunk rajta ülni egyhelyben mozdulatlanul? Mellette rendesen országútizom, és én is nem egyszer tekertem már egy nap 200-250 km-eket.
Az viszont tény hogy sokan a fixisek közül csőlátásúak, de ugyanúgy mindenhol vannak ilyenek, montisok között is, országútisok között is.
"Kár hogy ennyire sok az ellenérzés a fixisekkel szemben, nem gondoltam"
Hát, szerintem kevesebb, mint részükről más felé, nekem nem tűnt fixis-ellenesnek ez a kommentsor se. Inkább bunkóellenesnek. Az nem csak fixis tulajdonság, a bunkó máshol is terem mint a gomba. :)
"egyre több fixis van az utakon, a legrosszabb hogy sokan nem tudják használni, és emiatt balesetet okoznak, és ezek miatt van az ellenérzés szerintem"
Szerintem nem is kell hozzá baleset, a fék nélküli fixizés magában hordja a baleset nagyon nagy esélyét, ez elég ok.
"Negyedik éve nyomom a fixivel, fék nélkül, de még nem volt semmi gáz."
Remélem te sem gondolod komolyan, hogy ez érv a féknélküliség mellett. Erről eszembe jut a vasúti átjárón pirosnál kövérgázzal "tegnap se jött" felkiáltással áthajtó autós anekdotája. :)
"Az meg miért bohóckodás hogy nem tesszük le a lábunkat a lámpánál, hanem simán meg tudunk rajta ülni egyhelyben mozdulatlanul?"
Aki ezt bohóckodásnak nézi, annak fogalma sincs, hogy ez mennyire praktikus és mennyire a rutint mutatja.
"tény hogy sokan a fixisek közül csőlátásúak, de ugyanúgy mindenhol vannak ilyenek, montisok között is, országútisok között is"
Ezt tapasztaltam sokat, igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!