Nehéz tekerni a tesco-s kerékpáromat, mit lehetne álítani rajta, hogy kőnnyebb legyen pedálozni?
Tudom, alapból sz.r a teszkós cucc, de ezt tudtam csak venni. Az előző biriglim is gagyi márkájú volt, de azt sokkal könnyebb volt tekerni, azzal egyhuzamba letekertem 10km-t ezzel meg már 6km után kifáradok. Tudnátok valami módszert, pl átzsírzás, vagy ilyesmi?
Súlya az előző biciglimhez hasonló.
Tescoba nem csak rossz cuccok vannak !
Lehet,hogy a ,,bicigli" szar,de azért vannak ott jó dolgok !
Fújasd át WD40-el a láncot,fogaskereket,csapágyakat,tengelyt.
Multi spray-m van+gépzsir.
Nem lett elvidve szervizbe, mert az plusz ötezer forint lett volna, mert csak a kerekei voltak laposak.
Am kőszi a válaszokat
Jah. Ülésmagasság, póz, kemény gumik, lehetőleg nem terepgumi, és ennyi. Nem akadhat. De sose lesz olyan a hajtás mint egy rendes bicajjal.
Versenyzek, napi szinten edzek sok sok kilómétert tekerek, különösebb fennakadás nélkül. De friss tescos tömeghulladék bringával egy 50 kilóméteres kör totál kikészít. Megbánom azt is hogy megszülettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!