Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nehéz tekerni a tesco-s...

Nehéz tekerni a tesco-s kerékpáromat, mit lehetne álítani rajta, hogy kőnnyebb legyen pedálozni?

Figyelt kérdés

Tudom, alapból sz.r a teszkós cucc, de ezt tudtam csak venni. Az előző biriglim is gagyi márkájú volt, de azt sokkal könnyebb volt tekerni, azzal egyhuzamba letekertem 10km-t ezzel meg már 6km után kifáradok. Tudnátok valami módszert, pl átzsírzás, vagy ilyesmi?

Súlya az előző biciglimhez hasonló.

2013. máj. 6. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Tescoba nem csak rossz cuccok vannak !

Lehet,hogy a ,,bicigli" szar,de azért vannak ott jó dolgok !

Fújasd át WD40-el a láncot,fogaskereket,csapágyakat,tengelyt.

2013. máj. 6. 17:47
 2/5 anonim válasza:
elvitted már beállíttatni a bicajt? mert ha nem, akkor érdemes lenne. valószínű, hogy minden kérdésedre válaszolnának másrészről a biciklire csak akkor érvényes a garancia, ha vásárlás után elviszed beállíttatni.
2013. máj. 6. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Multi spray-m van+gépzsir.

Nem lett elvidve szervizbe, mert az plusz ötezer forint lett volna, mert csak a kerekei voltak laposak.

Am kőszi a válaszokat

2013. máj. 6. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
mi ez a helyesírás? ne már!!! zsyrozd ét, fújd fel rendesen a kerejet állítsd be az ülésmagasságot
2013. máj. 6. 20:09
 5/5 Linkoln ***** válasza:

Jah. Ülésmagasság, póz, kemény gumik, lehetőleg nem terepgumi, és ennyi. Nem akadhat. De sose lesz olyan a hajtás mint egy rendes bicajjal.

Versenyzek, napi szinten edzek sok sok kilómétert tekerek, különösebb fennakadás nélkül. De friss tescos tömeghulladék bringával egy 50 kilóméteres kör totál kikészít. Megbánom azt is hogy megszülettem.

2013. máj. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!