Mekkora arra az esély, hogy kerékpár lopás miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentés után előkerítik a kerékpáromat?
mekkora az esély? 99,99%
Nézegesd a vaterát, hátha felbukkan
5-ös vagyok, bocsi
annak, hogy nem kerül elő
Általában semmit sem találnak meg, amit ellopnak tőled, hiszen nincsen ráírva nagy betűkkel, hogy a tiéd, meg amúgy sem nyomoznak ilyen ügyekben. Kivételes eset, ha egy nagyobb tolvajbandát vagy orvgazdát fülelnek le, és éppen megtalálják náluk többek között a te bringádat is, de akkor simán 1 évig bizonyítékként fog szolgálni, mire esélyed lesz visszakapni.
Én ennek ellenére amondó vagyok, hogy tegyél ismeretlen tettes ellen feljelentést, akkor is ha a rendőrök azt mondják, úgysem lesz, mert ha mindenki beletörődik, akkor az arcunkba fognak nyomni szuper felderítési arányokat, hogy a rendőrség mennyire hatékony. Hát a francokat az, csak egyre kevesebben teszik meg a feljelentést, mert tudják, nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!