Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora arra az esély, hogy...

Mekkora arra az esély, hogy kerékpár lopás miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentés után előkerítik a kerékpáromat?

Figyelt kérdés
Nektek lopták már el a bicikliteket? Merre kerestétek, előkerült végül?
2012. szept. 13. 12:21
1 2
 1/17 melanminna válasza:
Szinte egyenlő a nullával. Ne is reménykedj benne!
2012. szept. 13. 12:42
 2/17 anonim ***** válasza:
a feljelentés a legnagyobb szívás. elviszik a keródat, bemész, a rendőr megmondja, nem lesu meg, de 3 óra mire felveszik a feljelentést, és 2 hét múlva kapsz egy levelet, hogy lezárták a nyomozást
2012. szept. 13. 12:47
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
2 bringámat lopták el, a másodiknál már nem is tettem feljelentést. Bár amúgy elvileg vannak bringák, amiket megtalálnak, de ne reménykedj.
2012. szept. 13. 13:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Enyémet nem lopták, csak jóbarátomét. Szíve csücske volt, de persze nem lett meg. (bringaboltokba leadta a képét, járta a mindenes piacokat, hirdetett, stb.)
2012. szept. 13. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:

mekkora az esély? 99,99%

Nézegesd a vaterát, hátha felbukkan

2012. szept. 13. 13:45
 6/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, bocsi

annak, hogy nem kerül elő

2012. szept. 13. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Általában semmit sem találnak meg, amit ellopnak tőled, hiszen nincsen ráírva nagy betűkkel, hogy a tiéd, meg amúgy sem nyomoznak ilyen ügyekben. Kivételes eset, ha egy nagyobb tolvajbandát vagy orvgazdát fülelnek le, és éppen megtalálják náluk többek között a te bringádat is, de akkor simán 1 évig bizonyítékként fog szolgálni, mire esélyed lesz visszakapni.

Én ennek ellenére amondó vagyok, hogy tegyél ismeretlen tettes ellen feljelentést, akkor is ha a rendőrök azt mondják, úgysem lesz, mert ha mindenki beletörődik, akkor az arcunkba fognak nyomni szuper felderítési arányokat, hogy a rendőrség mennyire hatékony. Hát a francokat az, csak egyre kevesebben teszik meg a feljelentést, mert tudják, nincs értelme.

2012. szept. 13. 14:50
 8/17 anonim válasza:
Szerintem is tegyél feljelentést. Két ismerősöm bicója is úgy lett meg, hogy az utcán meglátta és kihívta rendőröket. Ilyenkor azért könnyebb a dolgod, ha előtte tettél feljelentést.
2012. szept. 13. 16:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj, hogy meglesz. A tolvajok ilyenkor direkt ki sem mozdítják a rejtekhelyről a bringát pár hónapig.
2012. szept. 13. 16:48
 10/17 poiu ***** válasza:
100%
Kicsi az esély, de tegyél mindannyiunk érdekében feljelentést.
2012. szept. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!