Helyesen lakatolom le a kerékpáromat? (lent)
Figyelt kérdés
2 lakatot használok. Egy U lakatot és egy vastag sodronylakatot.
Ha olyan helyre lakatolok, ahova az U lakatot nem tudom rakni akkor a hátsókereket a vázzal az U lakattal az első kereket a vázzal egy fához, oszlophoz a sodronylakattal! Ha olyan helyre tudom rakni ahova az U lakatot is tudom rakni akkor hátsókerék váz és valami az U lakattal és a sodronylakattal az első kereket a vázzal valamihez! így jó ?
2012. dec. 26. 09:50
1/3 anonim válasza:
Én ha olyan helyen vagyok, ahol nem tudom odalakatolni a bringámat U-lakattal, akkor keresek olyan helyet, ahol igen. Ha arra jár valaki egy erővágóval, vajmi kevéssé fog vigasztalni, hogy cipelnie kell majd a bringámat, nem tudja tekerni. Ettől függetlenül persze, két lakat többet ér, mint egy, és az adott helyzetben a lehető legnagyobb biztonságot garantálod a bringádnak. Tökéletes biztonság meg úgysem létezik.
2/3 anonim válasza:
miért kéne cipelnie? egyszerűen levágja az u lakatot is és késsz..
3/3 anonim válasza:
az u lakatnál nincs esélye az erővágónak
de a sodronyos helyett inkább láncosat használnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!