Szerintetek milyen bicikli való nekem?
Trekking, avagy Citybike a Te tipusod.
Hervis, Decathlon, Tesco, Praktiker ... ezekben (es hasonlok) az uzletekben a kerekpar csak p@rasztvakitas es csak is az arral probaljak a vasarlokat becsalni, kozben a termekek nem ernek egy fillert sem. 135 ezer azert mar nem keves penz! Ne b@szd el f@szsagokra!!!
sokan ajánlgatják bikemagot, meg stb használt biciklivásárlós oldalt, de ami miatt én mindig előnyben fogom részesíteni az új bringát, az egyrészt a garancia, másrészt, egy használt bicikliről honnan tudhatnám, hogy ki árulja? a tulajdonosa, vagy egy 2m magas 200kg-os orc aki puszta kézzel tépte le róla a zárat....
Mindenképp Trekking bicót vegyél :) Ha csak aszfalton akarsz menni, akkor minden másnál jobban megéri.
Ezek már elég jó gépek, bár trekkingben nem nagyon mozgok otthon, mert a DSP szintű BMX fogott meg eddig a legjobban, és azt semmiért nem cserélném el :) Nem ritkán 30 kilómétert is letekertem vele nyáron, és miután 3 nap alatt belejöttem, semmi nehézséget nem okozott... abból viszont ennyiért nem kicsit komolyat lehet összerakni :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!