Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek milyen bicikli...

Szerintetek milyen bicikli való nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdést kiegészíteném azzal, hogy egy 195 cm, 110 kg-s srácnak milyen bicikli való? Csak hobby szinten használnám városban, esetleg szoba jöhetnek kisebb túrák de szigorúan csak aszfalton. A hervisben láttam egy biciklit az x-fact Kilimanjarot 21'-es vázzal, hidraulikus tárcsafékkel és 29'-es kerekekkel. 135 ezer. Szerintetek az megéri? Megfelelne nekem? Tudtok esetleg ajánlani másikat? Válaszokat előre is köszi!

2013. máj. 3. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Trekking, avagy Citybike a Te tipusod.

Hervis, Decathlon, Tesco, Praktiker ... ezekben (es hasonlok) az uzletekben a kerekpar csak p@rasztvakitas es csak is az arral probaljak a vasarlokat becsalni, kozben a termekek nem ernek egy fillert sem. 135 ezer azert mar nem keves penz! Ne b@szd el f@szsagokra!!!

2013. máj. 3. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elb@szni ezért kérdezek! Nem nagyon értek a biciklikhez, ezért ha kérhetem konkrét bicikliket ajánljatok ne márkákat! Ha lehet bolt címeket is elfogadok ahol szakemberek tájékoztatnak! Budapest, belváros előnyben!
2013. máj. 3. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt találtam hirtelen [link] , az áruházi szarokat meg felejtsd el!
2013. máj. 3. 14:54
 4/7 Linkoln ***** válasza:
Menny fel bikemag-ra. bikemag apróra. Ott van minden féle, szerintem találsz, és azok tényleg jók ár/érték arányban. Új bringával nehéz versenyre kelni velük.
2013. máj. 3. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

sokan ajánlgatják bikemagot, meg stb használt biciklivásárlós oldalt, de ami miatt én mindig előnyben fogom részesíteni az új bringát, az egyrészt a garancia, másrészt, egy használt bicikliről honnan tudhatnám, hogy ki árulja? a tulajdonosa, vagy egy 2m magas 200kg-os orc aki puszta kézzel tépte le róla a zárat....

2013. máj. 4. 17:37
 6/7 TomMunk válasza:

Mindenképp Trekking bicót vegyél :) Ha csak aszfalton akarsz menni, akkor minden másnál jobban megéri.

[link]

[link]

Ezek már elég jó gépek, bár trekkingben nem nagyon mozgok otthon, mert a DSP szintű BMX fogott meg eddig a legjobban, és azt semmiért nem cserélném el :) Nem ritkán 30 kilómétert is letekertem vele nyáron, és miután 3 nap alatt belejöttem, semmi nehézséget nem okozott... abból viszont ennyiért nem kicsit komolyat lehet összerakni :3

2013. máj. 9. 00:56
 7/7 Linkoln ***** válasza:
Ha csak aszfalton akarsz meni akkor még mindig az outi éri meg legjobban.. Vagy valami fitting bike. Trekking csak ha nagy csomagokkal túrázgatsz mondjuk, kimész külföldre bicóval stb. Amúgy outi. Outi hátránya hogy macerás a csomag szállítása. De ez nem probléma ha nincs csomag. Ha nagyon rázós, akk cyclocross. Ha viszont inább a koskormánnyal van bajod akkor fitting.
2013. máj. 9. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!