Kezdő Urban DH-ra illetve lépcsőzést bíró kerékpárt
keresek, nem túl drágán tudnátok segíteni?
ennyiért sajnos nem találni még nagyon rendes montit sem , nem hogy extrém gépet.
[link]
talán ez jó lenne kezdésnek, de a teleszkópot ki kéne cserélni benne, , arra számolj rá egy 40-50et és akkor jó kis gép lehet belőle.
2013. máj. 1. 16:39
2/12 A kérdező kommentje:
ooh eleg jol hangzik csak hat igen ez a telo csere radob picit de azt mondod h akkor ez nem esik szet alattam ha neadjisten nincs kedvem letolni a lepcson a bringat? es errol mi a velemenyed??
[link]
3/12 A kérdező kommentje:
úh vagy inkább zt a 2-t nézd meg kérlek szerinted érdemes-e megvenni a 2 közül valamelyiket és ha igen akkor melyiket??
[link]
[link]
fontos lenne:)
amit te linkeltél tucana az totál alkalmatlan dh-ra, az max triálra jó. a kék polarx az ugyan úgy teló cserés (elgurul vele, mozog is kb a z út feléig de borzalmasan), a kerekek gyengék dhra és nincs első fék, ami dirten elmegy de dh-ra alap kellék.Az utolsó linkben szereplő bringán a váz és a villán ás az első agyon kívül idővel minden mást le kéne cserélni ha jó bringát akarsz. AZ árát megéri mert kb csak a teleszkóp kerülne ennyibe. Sajnos a DH nem egy olcsó sport de ezek közül bármelyik jó bringa de mindegyiken kell fejleszteni valamit. Válaszd azt amelyik tetszik és amelyikre a legkevesebből jó bringát lehet varázsolni
2013. máj. 2. 16:52
5/12 A kérdező kommentje:
hát én legszívesebben az utolsó linket választanám, nem azért mert tetszik nemis azért mert ez van a legjobb állapotban, csak az első villából írélve meg a hirdetés szövege alapján ez tűnik talán a legstrapabíróbbnak, mivel a hirdetés is azt írja h annak való aki ki akarja próbálni a DH-t csak félek h szétesik alattam. Ha ezt választanám szerinted min kéne fejleszteni így első körben? vagy így használható lenne kezdő DH-ra?
Ha csak ugrálni akarsz semmi több durvulás elmennek. De ha forogni akarsz meg mindenféle trükköt beadni akkor az alumínium vázad elfog törni elég rövid időn belül!
2013. máj. 2. 21:39
7/12 A kérdező kommentje:
hát lecsúsztam róla, úgyhogy marad a kék, csak akkor ezen egy villát kéne idővel cserélni? mást mit kéne kicserélni? és mit ajánlasz mire cseréljem a villát ami nem túl drága de ezt a kezdő Dh-t kibíra?
Ezt neee!
A villacsere árát hozzá teszed és kapsz egy normális bicajt. Igaz ennyiért csak ss bicajt tudsz venni ami normális, DE ENNYI PÉNZÉRT NE AKARJ MINDENT, valahol meg kell kötni a kompromisszumot. Döntsd el hogy egy olyan bicajt akarsz ami váltós, de kb minden szar lesz rajta, vagy pedig egy acélvázas singlespeed-et amin a felszereltség nagy része majdnem hogy örökös a polarx-hez képest!
2013. máj. 3. 08:36
Ezzel a bicajjal nagyon hosszú ideig nem lenne semmi bajod
[link] 2013. máj. 3. 08:41
10/12 A kérdező kommentje:
hát igen csak elég messze van, meg kicsit sokallom is az árát használtan, de kigyűjtöttem ami úgy közel is van meg árban is jobban tetszik, 3 db van egy utolsó véleményt kérhetek erről a 3-ról ugyanerre a célra?:/ csak hogy melyik a 3 közül amelyik legjobban állna az igényeimhez, köszönöm a ssegítséget amúgy:)
[link]
[link]
[link]
Kapcsolódó kérdések: