Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kezdő Urban DH-ra illetve...

Kezdő Urban DH-ra illetve lépcsőzést bíró kerékpárt keresek, nem túl drágán tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
urban downhillre alkalmas bringát keresek ami nem megy tönkre ha akár lépcsőkön lebaktatok vele, olcsóbb árkategóriában, akár kezdő bringára gondoltam aminek a használt ára 50ezer körüli illetve az újonnan 100ezer körüli értéket képvisel!

2013. máj. 1. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ennyiért sajnos nem találni még nagyon rendes montit sem , nem hogy extrém gépet.

[link]

talán ez jó lenne kezdésnek, de a teleszkópot ki kéne cserélni benne, , arra számolj rá egy 40-50et és akkor jó kis gép lehet belőle.

2013. máj. 1. 16:39
 2/12 A kérdező kommentje:

ooh eleg jol hangzik csak hat igen ez a telo csere radob picit de azt mondod h akkor ez nem esik szet alattam ha neadjisten nincs kedvem letolni a lepcson a bringat? es errol mi a velemenyed??

[link]

2013. máj. 2. 10:47
 3/12 A kérdező kommentje:

úh vagy inkább zt a 2-t nézd meg kérlek szerinted érdemes-e megvenni a 2 közül valamelyiket és ha igen akkor melyiket??

[link]

[link]

fontos lenne:)

2013. máj. 2. 11:00
 4/12 anonim ***** válasza:
amit te linkeltél tucana az totál alkalmatlan dh-ra, az max triálra jó. a kék polarx az ugyan úgy teló cserés (elgurul vele, mozog is kb a z út feléig de borzalmasan), a kerekek gyengék dhra és nincs első fék, ami dirten elmegy de dh-ra alap kellék.Az utolsó linkben szereplő bringán a váz és a villán ás az első agyon kívül idővel minden mást le kéne cserélni ha jó bringát akarsz. AZ árát megéri mert kb csak a teleszkóp kerülne ennyibe. Sajnos a DH nem egy olcsó sport de ezek közül bármelyik jó bringa de mindegyiken kell fejleszteni valamit. Válaszd azt amelyik tetszik és amelyikre a legkevesebből jó bringát lehet varázsolni
2013. máj. 2. 16:52
 5/12 A kérdező kommentje:
hát én legszívesebben az utolsó linket választanám, nem azért mert tetszik nemis azért mert ez van a legjobb állapotban, csak az első villából írélve meg a hirdetés szövege alapján ez tűnik talán a legstrapabíróbbnak, mivel a hirdetés is azt írja h annak való aki ki akarja próbálni a DH-t csak félek h szétesik alattam. Ha ezt választanám szerinted min kéne fejleszteni így első körben? vagy így használható lenne kezdő DH-ra?
2013. máj. 2. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha csak ugrálni akarsz semmi több durvulás elmennek. De ha forogni akarsz meg mindenféle trükköt beadni akkor az alumínium vázad elfog törni elég rövid időn belül!
2013. máj. 2. 21:39
 7/12 A kérdező kommentje:
hát lecsúsztam róla, úgyhogy marad a kék, csak akkor ezen egy villát kéne idővel cserélni? mást mit kéne kicserélni? és mit ajánlasz mire cseréljem a villát ami nem túl drága de ezt a kezdő Dh-t kibíra?
2013. máj. 3. 01:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezt neee!

A villacsere árát hozzá teszed és kapsz egy normális bicajt. Igaz ennyiért csak ss bicajt tudsz venni ami normális, DE ENNYI PÉNZÉRT NE AKARJ MINDENT, valahol meg kell kötni a kompromisszumot. Döntsd el hogy egy olyan bicajt akarsz ami váltós, de kb minden szar lesz rajta, vagy pedig egy acélvázas singlespeed-et amin a felszereltség nagy része majdnem hogy örökös a polarx-hez képest!

2013. máj. 3. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezzel a bicajjal nagyon hosszú ideig nem lenne semmi bajod [link]
2013. máj. 3. 08:41
 10/12 A kérdező kommentje:

hát igen csak elég messze van, meg kicsit sokallom is az árát használtan, de kigyűjtöttem ami úgy közel is van meg árban is jobban tetszik, 3 db van egy utolsó véleményt kérhetek erről a 3-ról ugyanerre a célra?:/ csak hogy melyik a 3 közül amelyik legjobban állna az igényeimhez, köszönöm a ssegítséget amúgy:)

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 3. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!