Jo lehet a kovetkezo bicikli-pumpa?
Lelkesito video szerint eleg fasza lehet es a leiras is meggyozo ... arra lennek kivancsi, ha valaki hasznalt(-t) mar ilyen cuccot, hogy mi a velemenye rola.
Koszonettel :)
Hat?! Tudod en azert kerdeztem, mert ebben a mostani kiralydinnyes idoszakban eleg surun elofordul, hogy egy kereken akar 5 defektem is van. Orszagutival jarok. Orszagutit (gumikopenytol fuggoen) 8-16 BAR nyomasra kell fujni. Van hordozhato pumpam ami ekkora nyomast tud, de a hordozhatosaga miatt akkora mint egy nagyobb ceruza. Nem tul lelekemelo egy ilyen kis bigyusszal megfeleloen felfujni egy kereket utkozben (valahol a vilag vegen).
Meglattam ezt a termeket es arra gondoltam talan ez egy jo megoldas lehet (elmeletben akar meg jo is lehet). Azert is kerdeztem ha mar hasznalja/hasznalta valaki, akkor igazan elmeselhetne a tapasztalatait.
Vegul is az ara egyaltalan nem eget vero (jelenlegi pumpam tobb mint 2x tobbe kerult) ... es mint latom te csak fikazod, de valojaban itt ertesultel rola, hogy letezik ilyen megoldas.
Azert koszonom a hozzaszolasodat ... kicsit kibickedesnek tunik es egyaltalan nem hasznos :) ... ettol meg rad is sut a nap :D
Nos, tovabbiakban is varnam olyan valaki velemenyet, aki a valosagban mar hasznalta ezt a pumpat. Arra lennek kivancsi, hogy tenyleg olyan praktikus mint a reklamszoveg szerint, tudja-e valoban a kivant nyomast, tenyleg gyorsabb mint a hagyomanyos kistestverei? Egy pumpatol valojaban nem kell tul nagy csodat varni ... fujjon eleg levegot es eleg gyorsan ... nagyjabol ennyi. Szoval ez a kis bigyusz tisztesseggel felfujja a kereket kenyelmes korulmenyek kozott, vagy maradjak a hagyomanyos toszogatos pumpalasnal?
nem akarok kibickedni, de ez a pumpa neked nem lesz megfelelő, mivel csak 80 psi-t tud, az csak 5,5 bar
az oldalon két megjelöléssel szerepel 5,5, és 8, ha megnézed, szóval elég cinkes a dolog
ilyen félrevezetésért komoly panaszt lehetne tenni ellenük
még jó, hogy nem vetted meg egyből...
egyeske, ketteske, otoske, hatoska :) ... attol mert nagy a pofad, meg semmitmondo a szoveged. Gondolom feletek az ilyen falu bikai siman tudore veszik a belsot es egyszuszra felfujjak. Figyu! Kenyelmes a cipod? Mert akkor huzz a francba.
4-es valaszolo: persze igazad van, de letezik ebbol a valamibol 120psi-t leado is, termeszetesen en azt vasarolnam magamnak, ha ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!