Hogyan szedjem szét ezt a fogaskoszorút? (fixi építés)
A bringa egy régi peugeot. Fixit akarok építeni belőle minél kevesebb anyagi ráfordítással. Minden lehetséges szerszámot homemade el tudok készíteni. Na szóval addig eljutottam, hogy leszedtem az agyról a koszsorút, de egyben. Nem lehetne ezt valahogy szétvenni fogaskerekeire? Mert ugye fixit akarok, nekem csak egy fogaskerék kell. Úgy néz ki, mintha kazettás lenne, de nem nagyon tudom megállapítani... egy-két képet linkelek a csupasz agyról, és a fogaskerekekről. Aki látott már ilyet, annak a válaszát nagyon megköszönném. Hogyan tovább? Mihez kezdjek ezzel?
az alapvető baj, hogy te nem leszedted, hanem szétszedted a racsnit
a hátsó része még az agyon van
ha összerakod ismét akkor racsnilehúzóval tudod leszedni teljesen, keress rá az hogy néz ki
aztán hiába szeded szét, mert bár szétjön, aztán hova rakod a fogast? nincs mire tenni, az agyon kisebb a menet
lehet barkácsolni is fixiagyat, de akkor már mindegy veszel egyet, végülis az életedről van szó
Ha 1500 meterrol nekifutsz, kezedben egy baltaval ... ha kello kepen felgyorsulsz ... es erkezeskor pontosan sulytasz le a szekercevel, akkor szet fog esni dirib darabra :)
De komolyra forditva a szot: vegyek egy fixi-agyat es fuzd at a felnit es a kulloket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!