Milyen kerékpárt ajánlatok? Teszkós nem kell de 300ezerért sem. Nem sportolásra használnám hanem csak ide oda elmenni.
A neten van pl használt KTM már 70-80tól. Gondoltam veszek egy olyat. Mindenképpen minőségit szeretnék. Vagy újat és kevésbé márkásat?
Esetleg weboldal címeket is szívesen fogadok.
Előre is köszi.
a ktm-el nem nyúlsz mellé, teljesen jó bringa, ha jó a felszereltség, és jó az állapot akkor csapj le rá
nem is a "márka" számít itt valójában, hanem a minőségi alkatrészek, inkább a részletekre figyelj
ne legyen rajta műanyag pedál, fékkar stb, ezek tönkremennek hamar, és ne a legolcsóbb alkatrészek legyenek ami már nem műanyag
inkább jobb régebbi használt, mint egy gagyibb új
Gepida, Kellys is jobbfajta, és találsz elérhető áron
ahol érdemes szétnézni: bikemag.hu, testbike.hu, aprod.hu, jofogas.hu
ja a KTM joféle.
gepida,kellys,merida,magellan,mali,és a schwin csepel is kezd magára találni.
álltalánosan elmonható,hogya műanyag kiegészítőktől ovakodni kell.és a fölösleges tulzások sem jók,mert csak árat növelnek.Ez hátsó váltoknál szokott lenni:1,2,3 kategóriával magasabb szint mint indokolt volna.
én is most tervezem új "olcsó" kategóriás bringa vásárlását, de én már kivárom a nopeust, mert kíváncsi vagyok az áraira...
elméletileg jövő hónapban már piacon lesz.
Igen ezt már én is néztem és én sem találtam árakat.
A tolvajkergetők csinált neki egy kis reklámot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!