Hogyan vegyem rá magam a sportolásra?
Én egyszer eldöntöttem , sőt nem csak eldöntöttem hanem már 4 éve csinálom minden nap itthon.
De úgy a legjobb , ha esetleg ismersz olyat aki rendszeresen sportol és megkéred , h adjon tanácsokat , eddzen veled stb.
Torna otthon, kocogás, bringa, úszás. Lehet egyedül és lehet olcsón/ingyen és lehet rövid időt elvevőt is.
Én azok közé tartozom, akik szerint nem gond a sok órás netezés - ha nem a feladataid helyett csinálod -, de egy-két óra valami más kell.
Úgyhogy szerintem is mozgásra fel!
Amúgy úgy szoktam rávenni magam, hogy nehéz elkezdeni, és van gyakorlat, ami nem is esik jól, de utána mindig jobb. Vagy kellemes fáradtságérzet, vagy csak annyit érzek, hogy kinyújtottam az izmaimat, de mindenképp jobb.
Ha nem jártál volna olyan helyre, ahol sok tornagyakorlatot mutatnak (erősítő ill. nyújtó), akkor linkelek az oldalamról. Ezek megbízhatóak, mert nem én találtam ki, hanem a gyógytornászaim (és nemcsak gyógytornának jók):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!