Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jó ez a downhill kerékpár...

Jó ez a downhill kerékpár szerintetek? Megvegyem?

Figyelt kérdés

Komolyabb biciklit akarok a mostaninál és ez egész olcsó

Adatlap [link]

2013. márc. 24. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezt remélem csak viccnek szántad...
2013. márc. 24. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Meg se kérdezem mid van most. Ennél szotyira többet költök hetente, biztosan rábíznám az életem. A szarvak pedig kifejezetten hasznosak downhillre, ki ne szeretné ha repülés közben a belei visszatartják...
2013. márc. 24. 11:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Most egy intersparos kéróm van de nagyon elromlott, egyszer egy nagyobb emelkedőn váltás közbe a lánc lejött a helyéről. Fékkart cserélni kellett mert eltört a régi műanyag, a gumi meg leereszt egy nap alatt ezért döntöttem komolyabb bicikli mellett. Vagy vigyem szervizbe?

ezek szerint ez nem jó amit kinéztem? más downhill kerékpárt tudtok mutatni 40 ezerér max? Nem baj ha használt!

2013. márc. 24. 11:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd, downhill kerékpárt inkább 400ezer körül keresgélj, mert 40 alatt túrára is nehezen találni.
2013. márc. 24. 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen bringaval indulsz neki egy hegy lejtojenek, kerj meg egy haverodat, hogy az elso komolyabb ugratonal csinaljon rolad fotot ... az lesz az elso es utolso keped a bringadrol egeszben :)
2013. márc. 24. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Fogalomzavarban vagy papa, azért röhögnek a kartársak :) A dh-nak nevezett sporthoz nagyon-nagyon strapabíró kerékpár szükséges. Te valszeg csak itt-ott legurultál pár lejtőn az áruházi géppel és ezt hívod dh-nak :)

A kinézett bringa az ipari hulladék kategória, értéke negatív, mert csak baj van vele. Itt a kategória tudományos elemzése:

[link]

19-ért, vehetsz egy elfogadhatóan korrekt, használt montit, ami kiszolgál egy darabig (40-ért meg pláne!), de az ilyen lejtőkön bohóckodáshoz azért más kéne...

(és vedd észre, csak jót akarunk neked, mikor lebeszélünk erről a cuccról)

2013. márc. 24. 16:01
 7/11 A kérdező kommentje:
De ha ilyen hulladék minek árulják? egy elégedetlen vásárló nem ér sokat sztem. Inkább veszek intersparos bringát az legalább bírja 2 évig. Jobban járok vele sokkal
2013. márc. 24. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez rettenetesen rossz bringa. Nehogy megvedd, mert annyi, mintha az ablakon dobtad volna ki a pénzt. Ennyiért vegyél használt mtb-t, a hátsó teleszkópot meg felejts el... az 200ezer alatti kategóriában csak ár és súlytöbblet. 40ezerért már valamelyik komolyabb gyártó használt modelljét is megkaphatod, ami nagyságrendekkel jobb ennél. Én egy 12.000-es bringát 4-5 évig hajtottam, többezer kilóméter és nem kevés akár 5m-es ugratás után adta meg magát a váz és a villa, bár még javítható volt, de többet nem ugrálnék vele. A mostani meg 30ezer volt és eddig semmi baj vele, szóval csak pozitívat tudnék mondani a használt bringákról.
2013. márc. 24. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg azért árulják, mert szép fényes és sokan ráharapnak. Aztán akiket ismerek, nagyjából mind vettek az áruházi bringájuk után egy egyszerű használtat, amivel sokáig elgurulgattak.
2013. márc. 24. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:

"De ha ilyen hulladék minek árulják?"

Ahol van veréb, ott elfogy a lócitrom :)

Ennyi. Amíg veszik, megéri gyártani. Neked is megtetszett, nem igaz?

"egy elégedetlen vásárló nem ér sokat sztem"

Ez legfeljebb kisboltokban lehet szempont, ahol kialakul egy visszajáró kör. Áruházi szinten az elégedett, visszajáró vevő pont annyit ér, mint aki most téved be először: nyírható birka.

2013. márc. 24. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!