Engem nagyon érdekelne Downhill biciklizés és el szeretném kezdeni. Hogyan és milyen biciklivel kezdjem? És milyen terepen gyakoroljak hozzá? És kb menyibe kerülne ez nekem szerintetek?
Ez a gazdag szülők gyerekeinek a sportja.Nem kell rögtön downhill gépet venni,keress nagy hegyeket és próbálj meg minél gyorsabban lejönni a rendelkezésedre álló bringával.Kell hozzá terepes gumi,első teló,jó fékek meg egy hegy és már kezdheted is próbálgatni a szárnyaidat.
Szerezz haverokat akik már komolyabban csinálják és előbb-utóbb biztosan felkínálnak neked megvételre egy használt downhill gépet.Sisakot is vegyél,mert ez nem a kisasszonyok sportja,párszor biztosan fejre fogsz állni.Ha ez nem veszi el a kedved akkor kezhetsz hosszabb távra tervezni.A neten találsz rengeteg videót meg fotót a profikról,de ha kezdő vagy ne akarj rögtön úgy kinézni.Kezd az alapoknál vagy az Alpoknál.
Köszönöm a tanácsokat és az ötleteket meg fogadom.
22/F
Ma már ha ügyes vagy és jól beleásod magadat a dologba, akkor össze lehet rakni normális bicajokat nem olyan drágán.
Egy jó (picit régi) vázat lehet venni 80tól-100ig. Aztán a végen ki tudsz jönni egy 170-180ból.. De eleinte szerintem is csak egy merev vázassal próbáld ki. És szerintem egy gerinc védő se ártana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!