Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol és milyen kerékpárt vegyek?

Hol és milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés

Hali.Szeretnék venni egy bicajt mivel szükségem lenne rá.nem versenyszerüen szeretnék bicózni hanem néha-néha elmenni 1-1 hosszab\rövidebb kis bicózásra.Milyen bicót ajánlotok és honnan vegyek?

(Hervis-ben nézelödtem,tudnátok mondani tapasztalatot Hervissel kapcsolatban)

Köszi

2013. márc. 23. 10:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
az a baj nemérteka bicókhoz csak annyit hogy mountainbike-ra lenen szükségem,de a hervis oldalárol enmtudok linkelni mert nemirja le a konkrét nevüket és az árakat sem:(
2013. márc. 24. 16:39
 12/13 anonim válasza:

Hello személyes tapasztalatból ajánlom a [link] oldalt...

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak!

2015. febr. 20. 15:31
 13/13 EnBo válasza:

Szia!

Én a városi és túra kerékpárokat, illetve a trekking kerékpárokat tudom ajánlani a JóBringánál! Én is onnan vettem egy trekking kerékpárt, nagyon megvagyok vele elégedve, könnyen hajtható,kényelmes, szuper vele túrázni. Vásárláskor az eladók nagyon segítőkészek voltak, minden információt megtudtam amit szerettem volna, szóval ha egy szuper bringát szeretnél,bátran ajánlom őket!

2017. okt. 27. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!