Hol és milyen kerékpárt vegyek?
Hali.Szeretnék venni egy bicajt mivel szükségem lenne rá.nem versenyszerüen szeretnék bicózni hanem néha-néha elmenni 1-1 hosszab\rövidebb kis bicózásra.Milyen bicót ajánlotok és honnan vegyek?
(Hervis-ben nézelödtem,tudnátok mondani tapasztalatot Hervissel kapcsolatban)
Köszi
Hello! Nos, először a legfontosabb lenne megtudni, hogy hol szeretnéd használni a kerékpárt, csak városban, néha városban/néha terepen, vagy pedig csak terepen.
Ebből már konkrét márkákat, típusokat tudok neked felsorolni, viszont jó lenne az általad maximálisan ráfordítható pénzösszeget is ismernem ehhez.
A Hervis sokkal jobb, mint a hipermarketek, mivel egy sportáruház, de még mindig nem kerékpárbolt, tehát nincs akkora hangsúly a kétkerekűeken, mint egy kerékpárboltban. A szaktanácsadás nem olyan jó, inkább felületes a Hervisben. Kerékpáros ruházatot illetve egyes kiegészítőket viszont nyugodt szívvel vehetsz a Hervisben és a Decathlonban is, de alkatrészeket már nem éri meg annyira.
köszi a gyors választ.
hát város\terep vegyesen,de városban többször.
maximum olyan 35-40ezer forintot szánnék rá
Ezek szerint mindenképp egy trekkinget javasolok neked. A mountain bikenál nagyobb, 28"-os kerekek városban gyorsabb haladást tesznek lehetővé, valamint a külső gumi aszfalton és enyhébb terepen is biztosan végzi a dolgát.
Ha nem tartózkodsz a használt kerékpárok vásárlásától, azt javasolom, ennyi pénzért inkább használtat vegyél. Átfutottam neked a hirdetéseket és ennyi pénzért ez a trekking bringa nagyon jónak tűnik, nem mellesleg neve is van, igaz, 5 ezer forinttal túllépi a keretedet. [link]
Ha nem tetszik, nézelődj a többi használt trekking között, ha valamit esetleg nem értesz, akkor pedig kérdezz bátran :)
Ennyi pénzért csak a legolcsóbbak közül tudsz választani.Ha van a Hervis-ben ennyiért akkor vegyél ott,mert kerékpárboltban ennyiért nem nagyon kapsz.Sajnos a beszerzési árak emelkedése miatt oda jutottunk,hogy ami néhány éve még 35 volt az mostanra már 45.
A multik olyan üzletpolitikát folytatnak ami látszólag vevőbarát,de ez csak a látszat.Alapvető szabályokat rúghatnak fel,mert munkahelyeket teremtenek meg sok adót fizetnek,de a szabályok amelyek rájuk nem vonatkoznak éppen a vevők védelmében jöttek létre.
sokkal jobban jársz egy használttal ami minőségibb alkatrészekből van, mint egy akármilyen hervis-es olcsóbájkkal, az már ennyiért teszkós cuccokból van, olcsó műanyag vackokból
semmiképp nem ajánlom, hogy ennyiért vegyél új bringát, inkább gyűjts még egy kis pénzt, mert hidd el megéri
ne akarj a saját károdon tanulni, hogy milyen az amikor 1 év alatt szétesik alattad a 30e-es "bringa"
igazából ha nem nyúzod, nem ugrabugrálsz, hanem rendeltetésszerűen használod, akkor a tescos bicikli, vagy hervis es is tökéletesen megfelel... az a baj, hogy itt szinte minden válaszadó, több száz ezres gépekkel mászkál, vagy csak nagyot mond... de ha csak ritkán is csak 1-1 bunny becsúszna, még azt is kibírják + meg kell tanulni velük kíméletesen patkázni...
nekem is tescos olcsó biciklim van 4 éve vettem valami 25ezer körül, defekten kívül, még baja nem volt, napi használatban van munkába járásra.
utolsó előtti vagyok
nem járok több100ezres géppel, csak egy 50 meg egy 80e-el
láttam nem egy ilyen tecsógazdaságosat széthullani, és van egy montim az is ilyen volt, majdnem az egészet kicseréltem már, hogy használható legyen (a váz még meg van, a kormány, meg az első kerék, a többi csere)
azért ha már bringázik vki érdemes kicsit többet ráfordítani egy újra, vagy legalább egy használt jobb minőségűt venni (egy 20 éves városi holland is jobb), mert eleve könnyebb egy jobb bringával közlekedni, érezni, hogy van benne minőség, ég és föld a kettő, csak aki nem próbálta fogalma sincs erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!