Elinduljak-e kerékpáros maratonon egy teszkós összteleszkópos tárcsafékes biciklivel?
Miert ne indulhatnal? Jelentkezel, befizeted a nevezesi dijjat es elindulsz. A profi versenyzoket ugy is kulon inditjak.
Azert halkan megjegyeznem: komoly versenykorulmenyek kozott, avagy nehezebb terepen elkepzelheto, hogy kifekszik a bringad, de nem torvenyszeru (vannak meg csodak).
az az iparihulladék tuti szétesik ha rendesen meghajtod
azzal inkább ne indulj!
Sajnos csak erre volt pénzem.
attól félek hogy ha elmegyek a kerékpáros maratonra ki fognak röhögni és hazaküldenek. De nem mindenki engedheti meg magának az igazi downhill kerékpárt többszáz ezerért :-(
maratonon mit keresne downhil bringa???
amúgy akik ilyen helyekre járnak, általában sokkal felvilágosultabbak annál, hogy valakit kiröhögjenek az anyagi helyzete miatt.
Neeeeee!
Azok a bicajok meghalnának normális terepen. Ha nincs pénzed akkor minek indulnál maratonra??? Ott is van nevezési díj, csak néhány túra szokott ingyenes lenni.
A maratonra van elég pénzem de 200 ezer forintos kerékpárra, ami erre alkalmas lenne, nincs.
Szóval vagy szétesik alattam a teszkós bicaj az úton vagy veszek egy 200 ezer forintos bringát, ami már nem fog szétesni. De arra nincs pénz.
Érdekes én pont fordítva vagyok. Talán mert nem baszom el felesleges dolgokra?
Egy maraton 5-10 ezerbe kerül, de inkább 10, és még odamész autóval ha messze van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!